Як на Житомирщині розбудовується Народна Партія

Як на Житомирщині розбудовується Народна Партія

26.05 08:18    
Аналізуючи діаграму партійного будівництва на місцях, є підстави констатувати, що за останні півроку зросла активність тих, хто бажає носити зелений квиток народника - литвинівця, тобто розділяє ідеологічну та громадянську позиції представників партії, яку очолює Голова чинного парламенту Володимир Литвин.

Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-службі Обласної організації Народної партії, лише з початку 2009 року до партійних рядів вступило 937 осіб, створено 46 партійних осередки на місцях. На сьогодні Житомирська обласна організація Народної Партії нараховує в своїх лавах 22 тисячі 914 народників, об’єднаних у 1230 осередків. Щодо цих партійних ланок, то слід відмітити, що домінує територіальний принцип створення партійної структури: уже у 90 % населених пунктів області створено партійні осередки, наразі реалізовується виробничий принцип щодо розбудови партії.

Варто підкреслити, що в партії добровільне, індивідуальне, фіксоване членство. Члени партії мають партійні квитки єдиного зразка, затвердженого Політвиконкомом. Найактивніше декларують своє бажання бути в рядах народників в обласному центрі – 20, 30, 50 осіб щомісяця.

На Коростенщині лише за квітень міська парторганізація збільшилась на 53 новобранці. Про масовість вступу свідчать показники партійного будівництва на Новоград – Волинщині – 15 – 20 особам щомісячно, як міська, так і районна організації вручають партквитки. У Житомирському, в Олевському районах щомісячно партосередки збільшуються на 10-15 членів партії.

Нещодавно відбулась приємна подія щодо популяризації ідей партії та їх підтримки в трудових колективах. В смт Черняхові, прямо в цеху на ТОВ «Нива-Експо» торгової марки «Руден», народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Народної Партії Микола Рудченко в урочистій обстановці вручив директору Андрієві Руденькому та 60 працівникам трудового колективу квитки народників. У церемонії взяли участь голова райради, очільник Черняхівської парторганізації Віктор Гуменюк, депутат облради від Народної Партії Юрій Колупайло.

Кондитерські вироби марки «Руден», які виготовляє колектив підприємства, добре відомі в Україні. Заради якості своєї продукції деякі складові для виробів підприємство доставляє не тільки з інших областей країни, а й навіть з далекої Нової Зеландії.

Якщо на інших підприємствах у зв’язку з фінансовою кризою скорочуються штати працюючих, то на черняхівській «кондитерці» тенденцією є збільшення робочих місць: ще півтора роки тому їх було 130, нині – 220.

«З дня заснування, - зазначає директор, - на нашому підприємстві діє девіз: «Наша якість – ваше здоров’я!». Ми ніколи не купуємо сумнівну сировину, навіть якщо за неї пропонують дуже низьку ціну. Але якщо на Житомирщині є якісна сировина, ми, звичайно ж, її використовуємо. Бо вважаємо, що кошти в першу чергу повинні залишатися в області», - зазначив Андрій Руденький.

На церемонії вручення партійних квитків відбулось і преміювання кращих працівників.

Вітаючи однопартійців – новобранців, нардеп Микола Рудченко висловив переконання, що їхній вибір щодо членства в партії зважений і відповідальний, а директор запевнив, що відбір кандидатів на підприємстві досить вибагливий. За його словами, поки що лише більше третини працюючих стали народниками, але 90 % бажають бути в партії земляка Володимира Литвина.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення