Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО

Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО

03.10 19:02    
Виборча кампанія-2010 набертає все більше обертів, до виборів залишилося менше місяця. Соціалісти Житомирщини вже затвердили списки кандидатів депутатів до всіх місцевих рад області, висунули кандидатуру на посаду Житомирського міського голови та затвердили передвиборчу програму.

28 вересня, 1 та 2 жовтня відбулися конференції Житомирської обласної, міських, районних комітетів Соцалістичної партії України.

Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО


1 жовтня на другому етапі ХVII позачергової конференції міської організації СПУ на посаду Житомирського міського голови було висунуто кандидатом першого секретаря обласного комітету Олега Пінського, який зарекомендував себе як сильний та авторитетний керівник, далекоглядний політик. Кандидатуру Олега Вікентійовича одноголосно підтримали усі делегати конференції, висловили свою довіру також обласні громадські організації: «Правозахист», «Захист дітей війни», «Українська Спілка ветеранів Афганістану», «Спілка власників земельних та майнових паїв», «Спілка молодих соціалістів», Студентський партуль країни «СПеКа», «Союз жінок України «За майбутнє дітей», «Чорнобиль-Єдність-Відродження» та ін.

Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО


На запитання журналістів чим буде відрізнятися його програма від інших кандидатів, Олег Пінський відповів: «Великої різниці у запропонованих шляхах розвитку міста від пропозицій інших кандидатів на посаду міського голови немає і бути не може! Однак, у підходах до вирішення поставлених завдань ми докорінно будемо відрізнятися від інших кандидатів. Ми пропонуємо виборцям – жителям рідного Житомира – реальну форму контролю за діяльністю керівництва міста, нашої команди, а саме: кожний житомирянин зможе оцінити результати роботи нового голови через рік після обрання та висловити рівень довіри для подальшої роботи кожного посадовця, наприклад, через міський референдум».

Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО


Список кандидатів у депутати по багатомандатному виборчому окрузі до Житомирської міської ради очолили: Анатолій Бенівський – директор Трудового колективу «Ремпобуттехніка», Володимир Кропивницький – Президент корпорації ПП «Проммаркет ОКЕАН», Голова Житомирської обласної громадської організації «Чорнобиль-Єдність-Відродження», Іван Дідківський – директор ЗОШ №10, Олексій Михайлов – голова Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни, Сергій Пидюра – приватний підприємець, директор, та інші авторитетні соціалісти міста.

2 жовтня на третьому етапі ХVIII позачергової конференції були затверджені списки кандидатів у депутати в багатомандатному та одномандатних мажоритарних виборчих округах з виборів депутатів обласної ради Житомирської області. У першу десятку виборчого списку увійшли відомі люди Житомирщини, авторитетні керівники з усіх районів області, голови громадських організацій, активні члени партії, зокрема це: Ігор Рибинський – генеральний директор підприємства «Житомироблагроліс», Володимир Цирюк – голова Житомирської обласної громадської організації «Захист дітей війни», Павло Ментов – голова Житомирської обласної організації «Українська Спілка ветеранів Афганістану», Рустам Ахметов – завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання, доктор наук, професор Житомирського державного університету, Лариса Климчук – кандидат медичних наук, головний терапевт Управління охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації, Михайло Дімонт – секретар Житомирського ОК СПУ, депутат обласної ради, Валерій Морозюк – директор Філії «ЖД» АТ «Індекс-банк» та інші.

Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО


Пріоритетом для соціалістів є гарантії соціального захисту для малозабезпечених верств населення: пенсіонерів, ветеранів, дітей-сиріт, дітей війни та молоді. Добробут кожного жителя Житомирщини, відновлення виробництва у місті та на селі, створення нових робочих місць – ось головне завдання соціалістів, які йдуть в органи місцевого самоврядування.

Житомирські соціалісти визначилися з кандидатами. ФОТО

RuporZT


Коментарів: 5 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Коментар
ПРОК - 6 жовтня 2010 13:02   
НУ ТО ГОЛОСУЙ ..І ОТРИМАЄШ......
кино онлайн
Коментар
Скомрев - 6 жовтня 2010 10:29   
Нажаль, нам не відома постать того "ПРОКА", який тут підливає бруду, зрозуміло, що від його "висновків" някого проку немає! А ось, що стосується социків, то вини єдині, хто висунув нормального кандидата в мери, я голосуватиму за нього!!!!
кино онлайн
Коментар
ГОШАL - 5 жовтня 2010 20:40   
Круто Президент Корпорации"Океан" за пару лет как Колобок перебежал от Литвина к Тыгипко и прибежал к самой правдивой партии!Слава Морозу в Житомире.С Кропивницким мы очень быстро придем к светлой победе социализма!!!УРРА!!!
кино онлайн
Коментар
ПРОК - 5 жовтня 2010 06:46   
Якщо *неплохой* ..то чого він у тій партіїї шлюхи Мороза .дауна Цушка. чи *казнокрада* Рудковського ? ...Висновкі ?
кино онлайн
Коментар
olya - 5 жовтня 2010 00:04   
да,может у него что и получилось бы-человек то неплохой вродь,а вот партия совсем непродвинута на сегод.день к сожелению!!!
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення