Житомирські ріелтори: будьте уважні - бо в суді тяжко доказати!

Житомирські ріелтори: будьте уважні - бо в суді буде тяжко доказати!

02.07 08:27    
Ріелторська діяльність - це підприємницька діяльність, яка пов`язана з ринком нерухомості. Термін зареєстрований Національною Асоціацією Ріелторів США, як торгова марка, відома в міжнародних інстанціях, тому використовувати його в документації, рекламі, тощо мають право особи, пов`язані з Асоціацією, або особи які отримали дозвіл даної організації на його використання. Після підписання Договору про співпрацю з НАР США, такий дозвіл отримала Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів)України.

Сьогодні в Україні діяльність підприємств, пов’язаних з операціями по нерухомості трактується, згідно КВЕД України п.70.31.0, як діяльність агентств нерухомості, а робітники, працюючі у цій сфері - агенти з нерухомості.

З початку 2009 року була сформована об`єднана робоча група, в яку ввійшли Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України, Українська гільдія ріелторів та Союз фахівців з нерухомого майна. Основна мета – встановлення правил роботи ріелторів на ринку нерухомості, стимулюванню їх до постійного підвищення кваліфікації та надання покупцям і продавцям можливості вибору професіонального ріелтора. Ця об`єднана робоча група розробила Національні стандарти №1 ”Загальні засади ріелторської діяльності" і 05.06.2009 року вони були затверджені Радою АФНУ і до кінця серпня цього року планується затвердження їх Постановою Кабінету Міністрів України.

Згідно Національних стандартів ріелтор - фахівець з нерухомості, який має освіту не нижче молодшого спеціаліста, склав кваліфікаційний іспит та одержав кваліфікаційне свідоцтво ріелтора.

Агенство нерухомості – зареєстрована в установленому Законодавством порядку юридична особа, незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, яка здійснює господарську діяльність, у складі якої працює не менш трьох ріелторів, та яка отримала сертифікат суб`єкта ріелторської діяльності відповідно до Законодавства України.

Для операторів ринку нерухомості це означає, що практично з вересня 2009 року вони мають право працювати тільки отримавши кваліфікаційне свідоцтво ріелтора.

Нажаль в Житомирі сьогодні мають освіту та свідоцтва тільки п`ять членів Житомирського обласного відділення Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України.

Якщо подивитись наші Житомирські ЗМІ, то можна побачити, що деякі директора підприємств, які займаються нерухомістю називають себе ріелторськими компаніями, не знаючи або не розуміючи, що вони крадуть торгову марку НАР (Національна Асоціація Ріелторів) США або називають себе, наприклад, Центром Комерційної Нерухомості” Квадрат” (1997-2009) в достойній і популярній газеті AVISO, за КВЕДом України інформаційне агентство „Квадрат”. Для чого це робить директор В.В. Немирівський, бувший Голова Житомирського регіонального відділення АФНУ, якого було виключено одноголосно, за рішенням Ради Житомирського обласного відділення АФНУ Протокол №1с, від 09.06.2009 року та рішенням Загальних зборів членів Житомирського обласного відділення АФНУ Протокол №5, від 19 червня 2009 року з членів Ради АФНУ та членів АФНУ взагалі за грубі порушення Статуту і Кодексу етики членів АФНУ, не тактичну та хамську поведінку (з нецензурними словами) по відношенню до членів АФНУ на загальних зборах Житомирського обласного відділення АФНУ, невідомо, а може і спеціально, щоб заплутати клієнтів з назвою підприємства.

Тому порада клієнтам - уважно дивіться на назву підприємств, питайте документи на підприємство тим більш, якщо ви залишаєте свої документи на нерухомість або земельну ділянку на підприємстві, бо в суді тяжко доказати кому ви залишили документи або хто вас неякісно обслуговував.

ДОРОГІ ЖИТОМИРЯНИ, МИ - ЖИТОМИРСЬКЕ ОБЛАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ АСОЦІАЦІЇ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОСТІ УКРАЇНИ ПРОФЕСІЙНО ДОПОМОЖЕМ ВАМ У КРИЗОВІЙ СИТУАЦІЇ У БУДЬ-ЯКИХ ПИТАННЯХ, ПОВ`ЯЗАНИХ З НЕРУХОМІСТЮ.

RuporZT


Коментарів: 8 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Житомирське обласне відділення АФНУ
Коментар
АСНУ в Житомире - 9 липня 2009 16:34   
6. Було опубліковано: «…МИ - ЖИТОМИРСЬКЕ ОБЛАСНЕ ВІДДІЛЕННЯ АСОЦІАЦІЇ ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОСТІ УКРАЇНИ …».
- Але насправді з’ясувалося, що подібні випади на адресу конкурентів підтримує лише невеличка ініціативна група членів АФНУ, а більшість нових членів, які у червні-липні 2009 року тільки вступили до організації (Вячеслав Немирівський голосував, як член Ради АФНУ за їх прийом) взагалі не розуміють, навіщо деякі «лідери» зводять особисті рахунки із своїм бувшим «шефом по бізнесу» за допомогою імені організації, членами якої ми всі є.
Приносимо свої вибачення колективу Ріелторської Компанії «Квадрат», особисто директору «Квадрата» - Лілії Володимирівні Ярошинській і особисто власнику «Квадрата» - Вячеславу Володимировичу Немирівському. Крім того, обіцяємо докласти зусиль, щоб більше ніколи ім’я всеукраїнської організації АФНУ не було використане з метою «зведення особистих рахунків» та досягнення будь-яких інших брудних особистих цілей. З повагою, члени АФНУ в Житомирі.

ПУБЛІЧНІ ВИБАЧЕННЯ РІЕЛТОРІВ

(дві частини статті сайт поміняв місцями, все інше - вірно)
кино онлайн
Коментар
Член АСНУ в Житомире - 9 липня 2009 16:00   
ПУБЛІЧНІ ВИБАЧЕННЯ РІЕЛТОРІВ

В зв’язку з публікацією в друкованих та електронних ЗМІ недостовірної інформації від 02.07.2009 в статті «Житомирські ріелтори: будьте уважні – бо в суді буде тяжко доказати» за підписом Житомирського Обласного Відділення Асоціації Фахівців з Нерухомості України, вносимо уточнення:
1. Було опубліковано: «Нажаль в Житомирі сьогодні мають освіту та свідоцтва тільки п`ять членів Житомирського обласного відділення Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України».
- Але насправді з’ясувалося, що всі члени АФНУ мають освіту і свідоцтва.
2. Було опубліковано: «…деякі директора підприємств, які займаються нерухомістю називають себе ріелторськими компаніями, не знаючи або не розуміючи, що вони крадуть торгову марку НАР (Національна Асоціація Ріелторів) США».
- Але насправді з’ясувалося, що в Україні не існує жодного закону, який би забороняв таку рекламу.
3. Було опубліковано: «…або називають себе, наприклад, Центром Комерційної Нерухомості ”Квадрат” (1997-2009) в достойній і популярній газеті AVISO, за КВЕДом України інформаційне агентство „Квадрат”».
- Але насправді з’ясувалося, що за КВЕДом України «Квадрат» веде багато видів діяльності, серед яких:
70.31.0 Діяльність агентств нерухомості (основний вид діяльності), і не існує жодної причини, чому цілий підрозділ «Квадрату» не повинен себе так називати вже дуже багато років.
4. Було опубліковано: «Для чого це робить директор В.В. Немирівський…».
- Але насправді з’ясувалося, що Вячеслав Володимирович Немирівський вже близько 10 років не є директором компанії «Квадрат» і вже достатньо довго взагалі не є працівником цієї компанії, а володіє нею дистанційно. Весь цей час директор «Квадрату» - Лілія Володимирівна Ярошинська.

5. Було опубліковано: «…бувший Голова Житомирського регіонального відділення АФНУ, якого було виключено одноголосно, за рішенням Ради Житомирського обласного відділення АФНУ Протокол №1с, від 09.06.2009 року та рішенням Загальних зборів членів Житомирського обласного відділення АФНУ Протокол №5, від 19 червня 2009 року з членів Ради АФНУ та членів АФНУ взагалі».
- Але насправді з’ясувалося, що Вячеслав Немирівський ніколи не був головою Житомирського регіонального відділення АФНУ, а перераховані повноваження (когось «виключати») має Рада всеукраїнської організації АФНУ. Також Вячеслав Немирівський ніколи не подавав заяву про вступ в Житомирське обласне відділення АФНУ (яке, доречі, створене за його ініціативою від 29.05.2009), він є прямим членом всеукраїнської організації і вже багато років представляє інтереси житомирських ріелторів у Раді АФНУ (куди був обраний житомирськими ріелторами і всеукраїнським З’їздом АФНУ). Вячеслав Немирівський – дійсний член Ради АФНУ (всеукраїнської).
кино онлайн
Коментар
Маладой отэц - 9 липня 2009 14:05   
Интересная стратегия у АСНУ - большие и старые агентства игнорируют, а маленькие и частных маклеров (в народе чмаклеры) за уши под свой флаг стягивают.
К чему бы это?
кино онлайн
Коментар
Светланка - 8 липня 2009 15:49   
Вряд ли это Квадрат сам пиарится. Немировскому директора нескольких агентств уже показывали эту статью - он был очень удивлён, но в конце рассмеялся. Помоему ему это всё фиолетово winked

Помоему это в стиле Квадрата - "собаки лают, а караван идёт".

Хе-хе, СОБАКИ ЛАЮТ, КАРАВАН ИДЁТ - это точно про Квадрат. Недолюбливаю я их немножко. Хотя тех, кто первопроходцы, часто не любят - это не их вина. Это проблемы конкурентов.

А Немировский молодцА! Знает своё дело получше многих лающих :-)))
кино онлайн
Коментар
Паша - 7 липня 2009 17:05   
Опять Квадрат на шару пиариЦЦа fellow
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення