Рейтинг Народної Партії у Малині найвищий серед інших

Рейтинг Народної Партії у Малині найвищий серед інших

11.08 09:12    
За результатами позачергових виборів Малинського міського голови (Житомирщина), які відбулись 2 серпня поточного року, кандидат від Народної Партії Василь Шпакович посів друге місце. З різницею у 179 голосів Шпаковича випередив Микола Фещенко.

Слід зазначити, що на 4 дільницях ( а на п’ятій - різниця в один голос) кандидат – народник отримав перемогу, а відтак, і значну перевагу над опонентом. Однак через ряд причин йому не вдалось стати міським головою. Одна з них – застосування опонентами брудних протизаконних технологій: підкупу виборців грішми і продуктовими пайками, застосування технологій так званої «каруселі» та інших. Великі проблеми були і зі списками – десятки людей себе в списках на дільниці не знайшли. Такий нонсенс голови дільничних комісій пояснити не змогли. Відомо, що на місцях з 2007 року працюють відділи ведення Державного реєстру виборців, які мають інтернет-портали, їх реклама йде по телебаченню. Важко навіть уявити, які кошти сьогодні витрачаються на цю структуру, а де ж її робота, коли маємо такі проблеми зі списками, і, ймовірно, їх не уникнути й на президентських виборах?

Та щодо виборів у Малині факт залишається фактом – з усіх політичних сил, які висували своїх кандидатів на виборах, а це і Партія регіонів, і комуністи, і Блок Черновецького, партія «Свобода», «Єдиний Центр», перемогу отримали народники. Тобто, рейтинг Народної Партії у Малині найвищий серед інших. У цьому тамтешній секретаріат у черговий раз пересвідчився одразу після виборів, бо до партійного офісу почали масово звертатися малинчани з проханнями прийняти їх до лав Народної Партії. Як виявилось, люди оцінили чесну й принципову роботу виборчого штабу, який очолював депутат Житомирської обласної організації Народної Партії, голова фракції Микола Олещенко. Діяльність цієї структури та малинського активу належним чином оцінив і голова та виконком Житомирської регіональної парторганізації, нардеп Микола Рудченко. 6 серпня в урочистій обстановці в партійному офісі Малина відбулось нагородження грамотами та преміями всіх, хто брав найактивнішу участь та показав результативну роботу на закріпленій дільниці, а це 13 осіб. Віктора Ісаєнка премійовано мобільним телефоном. Серед нагороджених: Микола Олещенко, Валентина Зайченко, Олександр Добридень, Михайло Ярошенко, Зоя Білошицька. Також відбулось вручення партійних квитків, їх із рук голови Миколи Рудченка малинчани отримували цілими родинами.

Звертаючись до однопартійців, Рудченко подякував за роботу та констатував що насправді другий результат – це зовсім не поразка, це місцевий індивідуальний досвід, з якого потрібно лише зробити правильні висновки на майбутні вибори.

«Це робота потужної чесної команди народників, які більше набули, ніж втратили в ході цієї кампанії, бо жодна партійна структура Малина не показала такого результату. До перемоги, до приходу у владу нам залишився один крок. Його можна зробити зараз через суд, адже для цього є всі підстави. Але це не наш метод. Ми не судитимемось. Програли, на жаль, не ми, а громада міста та й сам новий мер. Адже з понад 22 тисяч виборців його підтримало всього 1, 5 тисячі, якою ж буде довіра людей до нього?», - констатував нардеп.

Алла Шевчук,
прес-секретар Житомирської обласної організації
Народної Партії

RuporZT


Коментарів: 2 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
ушлий - 11 серпня 2009 12:29   
Яка ганьба! За допомогою горілки, обіцянок та грошей нардеп та почесний громадянин міста Малина, великий литвиновець набрав всього на виборах 1360 голосів. Оце і вся довіра до партії литвина в Малині. Срамота
кино онлайн
Коментар
lancellot - 11 серпня 2009 10:02   
Люди голосували за Рудченка, а не за Шпаковича ! Сам Шпакович в Малині набрав би голосів 150 максимум. Тут і треба проводити аналіз...
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення