Житомирщина розпочала підготовку до референдуму

Житомирщина розпочала підготовку до референдуму

18.08 07:57    
Україні необхідні зміни. Насамперед – законодавчі, які були б більш чіткі та виважені і гарантували реальні права громадянам. У цьому переконують українські політики. От тільки конкретні пропозиції пропонують не всі.

Та вже незабаром українців чекатиме референдум, на який буде винесено три питання і рішення котрих зможуть змінити ситуацію на краще.

У Житомирі пройшли збори, на яких були оприлюднені ініціативи громадської організації "Фронт Змін" та зокрема лідера Арсенія Яценюка.

Таке зібрання стало винятковим вже тому, що сюди не скликали людей за звичними ідеологічними схемами. Натомість запрошення роздавали на вулицях.

Громадські ініціативи пролунали в усіх регіонах України.

Павло Петренко, відповідальна особа за проведення всеукраїнського референдуму громадської організації "Фронт Змін": "Вона почала реалізовуватися фактично по всім регіонам України. І можу сказати, що на сьогоднішній день проходять акції у понад трьохстах містах, районах і місткчках такого роду збори".

Різні соціальні та вікові групи взяли участь у зборах. Насамперед, безпосередньо переглянули відеозвернення лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка. Він говорив про критичні точки діяльності українських політиків та про доцільність і необхідність змін.

Арсеній Яценюк, лідер Всеукраїнської громадської організації "Фронт змін": "Мета олігархічних кланів поділити у нашій країні все: Уряд, парламент правоохоронні органи, суди, місцеві органи влади, земельні угіддя і навіть людей. Громадянам у їхньому варіанті відведена роль кріпаків. Уже сьогодні барони безкарно відстрілюють людей на царських полюваннях, збивають людей на дорогах. Інші пропагують нацизм у своїх вотчинах. Саме такий порядок і стабільність хочуть вони законсервувати навічно".

Саме тому в Україні доцільно провести референдум, на якому необхідно почути голос громади стосовно змін до основного документу держави.

Арсеній Яценюк, лідер Всеукраїнської громадської організації "Фронт змін": "Вибори Президента України, всіх органів місцевого самоврядування повинні бути вільними, загальними і прямими і проводитися шляхом таємного голосування. Друге. Строк повноважень ВР можна подовжувати не інакше як випадку воєнного або надзвичайного стану. Зміни до Конституції України можуть вноситися тільки після Всеукраїнського референдуму. Результати референдуму мають бути обов»язковими до виконання".

Під час обговорень житомиряни вносили свої корективи та думки, проте переконані – зміни в державі необхідні. Це підтверджує і кількість симпатиків, які активно розбирають друковані видання «Фронту змін».

Нa зборах колективно обрали понад 40 осіб, які ввійшли до ініціативної групи і займатимуться підготовкою до референдуму на обласному рівні.

RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ТРК Житомир
Коментар
Петро - 18 серпня 2009 09:44   
"як інша рекламна агітація" де він бачив іншу рекламну агітацію
фальстарт - товаріщ Козлов
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення