Як у Житомирі «Українська платформа» відзначала День Прапора та День Незалежності

Як у Житомирі «Українська платформа» відзначала День Прапора та День Незалежності

25.08 09:08    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-службі «Українська платформа», 23 серпня у Житомирі пройшли урочистості до Дня Прапора та Дня Незалежності. На майдані С.П.Корольова за участі керівників області та міста, представників громадськості відбулася церемонія підняття Державного Прапора України. Потім урочистою ходою учасники заходу пройшли до пам’ятника Тарасу Шевченку, де відбулося покладання квітів та вручення паспортів громадянина України молодим людям, яким у серпні виповнилося 16 років.

Участь в урочистостях взяли представники Житомирської обласної організації політичної партії «Українська платформа», а також прибічники ідеологічних засад політичної сили – студенти, викладачі спеціалізованих середній та вищих навчальних закладів, медичних установ, бізнесмени, пенсіонери. Очолили колону учасники та переможці I Всеукраїнського дитячого пісенного фестивалю «Зорецвіт» та I Всеукраїнського фольклорного фестивалю «Купальські роси», засновником яких є голова політичної партії «Українська платформа» Павло Жебрівський.

Вперше у загальноміському урочистому заході брали участь конкурсантки фестивалю «Зорецвіт», учениці середньої ланки житомирських загальноосвітніх шкіл Лідія Довголенко та Валерія Ковальчук. Ця подія справила на дівчат незабутнє враження. «Ми разом із членами партії співали гімн України, поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку, - ділилися враженнями Лідія та Валерія. – Ви знаєте, в душі виникла така гордість за нашу країну. Ми обов’язково розповімо про це нашим однокласникам, шкода, що їх не було сьогодні поруч із нами».
Саме усвідомлення своєї ролі в державотворенні і зібрало в день великого державного світа всіх партійців.

«В кожної держави, народу і нації є свої символи, - зазначила голова Житомирської обласної організації політичної партії «Українська платформа» Тетяна Романовська. - Сьогодні в Україні відзначають День державного Прапора. В усі віки з прапором йшли на бій, з ним визволяли свою Батьківщину, його цінували і оберігали як святиню. Прапор України надзвичайно символічний, він єднає в собі небо і землю. Це своєрідний символ єднання всіх українців, незалежно від етнічної приналежності чи віросповідання. І надзвичайно чудово, що в нашій державі є таке величне свято як день Прапора. Адже нам потрібно усвідомити, що ми - єдина нація, яка має гордість за свою державу і її символіку.

Ми стоїмо також напередодні великого свята – Дня Незалежності. Багато поколінь наших предків здобували цей статус для України, а вже ми повинні оберігати незалежність і суверенітет. Для членів молодої політичної сили «Українська платформа» сьогодні надзвичайно визначний день - вперше Житомирська обласна партійна організація публічно відзначає незалежність нашої держави. Сьогодні багато політичних сил, громадських організацій і просто небайдужих до долі України людей вийшли, аби висловити своє прагнення жити в багатій, незалежній і щасливій державі. І ми як представники «Української платформи», які прагнуть добробуту нашої країни, не залишилися осторонь.

Адже наша політична сила йде до цієї мети вже не один рік. «Українська платформа» впродовж трьох років формує серед жителів області розуміння єдиної, міцної нації. У нас діє проект «Маленький українець». Ми кажемо, що з маленького українця розпочинається Велика Україна. І нема чого плекати надію, що хтось прийде і створить нам благо, що якась одна людина чи група людей забезпечить нам комфортні умови для життя. Маємо розуміти, якою буде Україна, її устрій, політична і економічна ситуація, залежить від нас. І сьогодні «Українська платформа», на чолі якої стоїть народний депутат Павло Жебрівський, надзвичайно багато працює над тим, аби з маленької дитини виростав патріот свої держави, аби у майбутньому ці патріоти виводили Україну на гідний загальноєвропейський і загальносвітовий рівень авторитетності та поваги.

Вітаю всіх житомирян та жителів області з Днем Незалежності, бажаю всім щастя, здоров’я, благополуччя і великої любові до краю, в якому ми живемо».

RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
Тарас - 26 серпня 2009 22:06   
Час міняти цю владу, догралися. І колишній губернатор, який обіцяв нам щасливе майбутнє і говорив зарозумілі слова, програв всі майбутні вибори в ради усіх рівнів.
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення