Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

24.09 22:01    
Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

Саме такими словами завершив свою зустріч з журналістами сьогодні, 24 вересня, кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому округу №62 (Житомир) Юрій Бобер.

Головна мета Юрія Бобра – боротьба за інтереси житомирян.

«Моя позиція однозначна – я йду боротися за інтереси своїх земляків, я йду у законодавчу владу, для того, аби мати реальний вплив на вирішення найгостріших проблем наших житомирян. Ось чому я об’єдную всіх своїх людей у моїй команді на одному почутті. Це почуття – милосердя. Якщо людина сьогодні має бажання і можливість допомогти, і якщо таких людей буде більше, то в найкоротші терміни ми будемо відчувати реальну допомогу. Особисто я завжди допомагав, але хочу - допомагати ще більше», - наголосив Юрій Бобер


Підтримати кандидатуру Юрія Григоровича прийшли і представники київського Майдану.

Так, за словами керівника слідчого відділу протидії корупції та злочинності громадського об’єднання «Центр захисту Майдан» Андрія Виговського, Юрій Бобер має прекрасні ділові якості та є людиною дуже принциповою.

«Чому ми підтримуємо Юрія Григоровича? Тому, що він - людина дуже принципова, і це було видно з того, як він відстоював позицію створення наглядової ради протидії корупції в Держгіпромнагляді України, де він працює помічником голови. Він перший, хто зрозумів необхідність створення такого органу, який би співпрацював з громадськістю та боровся з корупцією. Ми вивчали біографію кандидата - він жодного разу не був задіяний у якихось корупційних схемах, розподілу земель, дерибані, який у нашій країні є масовим», - наголосив Андрій Виговський та додав, що дисципліна у колективі, де Юрій Бобер працює – зразкова. Він – людина, яка вміє створювати команду, яка ефективно працює.

Також «майданівці» подякували Юрію Бобру за те, що він, не зважаючи на небезпеку для себе та ризикуючи своєю кар’єрою, допомагав Майдану з самого його початку.


У свою чергу представник Центральної ради сотень Майдану, член правління Координаційної ради Майдану Олег Книш зауважив, що якби при владі було більше таких людей, як Юрій Бобер, то наша держава розвивалася набагато краще і ми змогли б разом перемогти.

«У владі жодного нового, молодого та енергійного позитивного кандидата не було ще з часів правління Кравчука. Майдан Гідності – це зміна влади не тільки на словах і не тільки скинути правління Януковича та поміняти «обличчя біля корита». В його реальності – змінити систему правління. Це боротьба з корупцією, це боротьба зі злочинністю, це реальне підняття економічного розвитку нашої країни. А Юрій Григорович своєю роботою, своїми вчинками вже показав, якою він є людиною. Його програма, з якою він йде до виборців, має на меті подолання бідності, боротьбу зі злочинністю та корупцією, збільшення обсягів фінансування сфери охорони здоров’я, соціальний захист пенсіонерів та інвалідів», - наголосив Олег Книш та підкреслив, що саме з ініціативи Юрія Бобра при Держгірпромнагляді України представниками Майдану було створено першу в країні наглядову раду.


Також підтримати Юрія Бобра прийшов і відомий житомирський політик, депутат міської ради Юрій Ткаченко.

«Я не публічна людина, але іноді приходиться бути нею. Чому я підтримую Юрія Григоровича? Да тому, що він людина – фахівець. Вже набридло жити в країні, в якій державою керують водії, якихось впливових людей, або їх куми. Тобто досить цій державі і цим людям над нами знущатись. Бо ці люди – нічого не приносять з собою гарного. Це лише «кумівство», хабарництво, з яким ми всі хочемо боротися. Через це до нас не йдуть інвестиції, через це в нашій державі не вистачає коштів ні на що. Сьогодні держава не виконує своїх функцій. Вона лише декларує, що вона допомагає людям, але коштів на ці пільги не виділяє. Ми їх не маємо – все розкрадається. Досить так жити! Тому у владу потрібно заводити фахівців, нормальних людей, які не «піаряться», а роблять те, що їм волить їх серце, і своя свідомість», - заявив Юрій Ткаченко.


Окрім того, під час зустрічі з журналістами Юрій Бобер запропонував укласти учасникам передвиборчих перегонів «джентльменську угоду» - про проведення у Житомирі чесних і прозорих виборів, без задіяння брудних технологій та фальсифікацій.

«Я пропоную всім йти тим шляхом, який вітає наш виборець. Це шлях честі та гідності», - впевнено наголосив Юрій Бобер.
Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

Юрій Бобер: Мій обов’язок – бути там, де я більше потрібен

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:50
У Варшаві відбулися українсько-польські урядові консуль ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення