Житомирщина: Намагаючись підняти свій рейтинг, Кропивницький «топитиме» виборчий «Блок Петра Порошенка»?

01.10 08:45    
Пам'ятаєте вислів «горбатого і могила не виправить»? Мене пригадати його змусив банер, розвішаний по Житомиру і, зокрема, на будівлі, в якій розмістилася громадська приймальня кандидата у народні депутати у одномандатному виборчому окрузі №67 Володимира Кропивницького.

Ще на попередніх парламентських перегонах цей кандидат від Соціалістичної партії України став відомим завдяки тому, що через інформаційний бюлетень «Поліська правда», відповідальним за випуск якого значився особисто Володимир Кропивницький, намагався ввести в оману виборців, твердячи що його кандидатуру підтримують Благочинні Любарського, Романівського та Чуднівського районів. Письмове спростування цієї неправди через ЗМІ протоієреями Чуднівським Андрієм та Романівським Василієм, скидається на те, нічому його не навчило.

Інакше чим пояснити на уже згадуваному банері поруч із зображенням Володимира Кропивницького, його ім'ям та прізвищем надпис «Блок Петра Порошенка» та гасло цього суб'єкта виборчого процесу «Час єднатися»?...

Житомирщина: Намагаючись підняти свій рейтинг, Кропивницький «топитиме» виборчий «Блок Петра Порошенка»?

Зважаючи на те, що офіційно у 67-му ОВО згідно з рішенням з'їзду від 14 вересня 2014 року партія «Блок Петра Порошенка» свого кандидата не висувала, а власне Володимир Кропивницький через два дні після цього був зареєстрований ЦВК кандидатом у народні депутати шляхом самовисування, поява цього банера не безпідставно розцінюється, як застосування обману, що перешкоджає вільному формуванню та вільному виявленню волі виборця - дія, яка забороняється ч.2 ст.6 Закону України «Про вибори народних депутатів України». Тим більше за умови, що, як твердив голова Житомирського обласного осередку ВО «Свобода» Сидір Кізін, у 67-му мажоритарному окрузі за офіційною домовленістю з «Блоком Петра Порошенка», їх політсилами підтримуватиметься саме кандидат-свободівець.

Якщо все ж таки припустити, як запевняє сам Володимир Кропивницький, що у нього є певні домовленості з вищим керівництвом партії «Блок Петра Порошенка», то від цього така агітація навряд чи стає законною і виглядає щонайменше дивною.

По-перше, саме в лабораторії компанії «Фаворит», очолюваній нині офіційним кандидатом у народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» у 62-му ОВО Бориславом Розенблатом, було підтверджено, що ПАТ «Продцентр», одним із трьох співвласників якої був Володимир Кропивницький, і це встановлено офіційно, замість масла вершкового годувало дітей Житомира у дошкільних закладах спредом. А тоді ще депутат Житомирської обласної ради, член Житомирського міськвиконкому Сергій Сухомлин, за повідомленнями ЗМІ, посилаючись на дані лабораторії «Фавориту» зауважив, що рослинні і тваринні жири у відібраних у законний спосіб зразках цього продукту харчування дошкільнят перебували між собою у пропорції 75% до 25%. До речі, 2010-2013 роках ПАТ «Продцентр» отримало 12,6 мільйонів гривень, уклавши 56 угод за результатами тендеру (найбільшими платниками були такі бюджетні установи як управління освіти Житомирської міської ради, Довбиський психоневрологічний інтернат Житомирської облради).

По-друге, за результатами журналістського розслідування редактора газети «20 хвилин», згодом коменданта Житомирського Майдану під час Революції гідності Владислава Пучича, Володимир Кропивницький як заступник Житомирського мера-регіонала, у змові з двома іншими міськими чиновника, зловживаючи службовим становищем намагався приватизувати житомирські ЖЕКи. Як би задум вдалося реалізувати, стверджується у статті, присвяченій цьому питанню, то весь ЖЕКівський житловий фонд внаслідок проведення «конкурсу» перейшов би в обслуговування кишеньковим фірмам влади. На підставі зібраних та оприлюднених журналістом документів, 40% надання послуг з утримання будинків та прибудинкових територій, а отже і таку ж частину фінансових ресурсів, мало відійти під протекторат заступника міського голови Володимира Кропивницького.

Чи не за таку «службу народу» уже 25 лютого цьогоріч під тиском Майдану Володимир Кропивницький був звільнений з посади заступника мера?
По-третє, за Володимиром Кропивницьким ще з попередніх виборчих перегонів закріпився імідж одіозного політика, який не перебирає методами передвиборчої кампанії. Так, 24 жовтня 2012 року у селі Залужному Романівського району працівниками правоохоронних органів були затримані дві особи, в автомобілі яких було виявлено понад 4-ри тисячі листівок-пасквілей на кандидатів у народні депутати від ВО «Свобода» Сидіра Кізіна, самовисуванця Віктора Развадовського та агітаційна продукція позитивного змісту про висуванця СПУ Володимира Кропивницького. Щоправда, останньому тоді це не допомогло.

Зважаючи на наведений та інший «багаж» Володимира Кропивницького, не доводиться сподіватися, що його зможе врятувати під час цьогорічних виборів «неофіційна» підтримка «Блоку Петра Порошенка». А ось самій партії «така домовленість», немає сумнівів, однозначно завдасть відчутної шкоди.

Житомирщина: Намагаючись підняти свій рейтинг, Кропивницький «топитиме» виборчий «Блок Петра Порошенка»?

Житомирщина: Намагаючись підняти свій рейтинг, Кропивницький «топитиме» виборчий «Блок Петра Порошенка»?

Артем ХМАРА

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 14:41
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали бойовики, як ...
Сьогодні 14:40
У «Порубному» виявили громадянку, яка обладнала сховок ...
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 14:39
Синтезував амфетамін у підвалі багатоповерхівки, а в ди ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення