Прокурор області Любомир Війтович та Консультативна рада обговорили розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності

01.05 13:50    
У четвер, 30 квітня, прокурор області Любомир Війтович взяв участь у засіданні Консультативної ради, що діє при прокуратурі області, де обговорено хід розслідування кримінальних проваджень щодо злочинів, скоєних проти учасників Революції Гідності, викрадення благодійних коштів, призначених на лікування учасників АТО та інші.

У засіданні взяли участь та поінформували про хід розслідування злочинів цієї категорії перший заступник прокурора області Олександр Білошицький, начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні Андрій Мамкута та слідчого відділу прокуратури області Сергій Горохов, а також в.о. начальника СУ УМВС України в області Юрій Резніченко.

Відкриваючи роботу дорадчого органу, прокурор області зазначив про певні складнощі розслідування кримінальних проваджень зазначеної категорії. Водночас, повідомив він, для повного й об’єктивного розслідування вживаються усі заходи, широко залучається громадськість, до якої неодноразово зверталися правоохоронці.

Любомир Війтович також повідомив, що вчора, 29 квітня, Генеральний прокурор України Віктор Шокін презентував громадськості реєстр проваджень злочинів, скоєних під час Революції Гідності. До цього реєстру ввійшли також і злочини, що розслідуються правоохоронцями Житомирщини. Відтак, кожний громадянин, у відкритому доступі, на веб-сайті Генеральної прокуратури України може ознайомитися із ходом досудового розслідування таких проваджень.

Варто зауважити, що прокурор області напередодні провів індивідуальні зустрічі із членами Консультативної ради, зокрема, Валерієм Логіновим та її керівником Віктором Мойсієнком, під час яких детально обговорено й інші проблемні питання та конкретні кроки подальшої взаємодії.
На усі порушені на засіданні додаткові питання прокурором області та його підлеглими були дані вичерпні відповіді.

Підсумовуючи зустріч, Любомир Війтович висловив впевненість, що між дорадчим органом та відомством і надалі триватиме конструктивна співпраця.

Голова Консультативної ради Віктор Мойсієнко та інші члени дорадчого органу відзначили продуктивність зустрічі та спільне розуміння важливості остаточного розслідування злочинів, скоєних проти учасників Революції Гідності.

Прокурор області Любомир Війтович та Консультативна рада обговорили розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності

Прокурор області Любомир Війтович та Консультативна рада обговорили розслідування злочинів проти учасників Революції Гідності

Прес-служба прокуратури Житомирської області

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:02
Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рів ...
Вчора 16:27
БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 6, ...
Вчора 16:21
На Буковині детективи БЕБ повідомили про підозру співуч ...
Вчора 16:18
У Києві держслужбовці розтратили 1,2 млн грн бюджетних ...
Вчора 16:18
На Київщині прикордонники викрили злочинну схему з неза ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення