На Житомирщині на позачергових виборах сільських голів перемогли народники

На Житомирщині на позачергових виборах сільських голів перемогли народники

23.09 09:16    
Завершено підрахунок голосів на виборах Вишнівського (Ружинський район) та Раковицького (Радомишльський район) сільських голів, які відбулись минулої неділі.

Від самого початку перегонів Вишнівською виборчою комісією було зареєстровано троє кандидатів на посаду сільського голови, а Раковицькою - 9. Жоден з учасників перегонів з дистанції достроково не зійшов.

Раковицьким сільським головою тамтешня громада, до числа якої входить 4 населених пункти: Раковичі, Товсте, Раївка, Негребівка, обрала члена Народної Партії Олександра Марчука. У Вишневому головуватиме представниця Народної Партії Наталія Козак, яка серед трьох кандидатів отримала найвищий рівень довіри. Примітним є те, що рівень довіри громадян до кандидатки від БЮТу на території Вишнівської сільради, як засвідчило голосування, майже у 2, 5 рази нижчий. А якщо зважити на те, що 2 роки тому село віддало Блоку діючої прем’єрки 80% голосів, то вимальовується доволі непривабливий висновок про рейтинги цієї політичної сили. Причому, агітація за представницю від БЮТу велась доволі активно, особливо у плані фінансової підтримки.

Між іншим, на території обох сільрад у відсотковому відношенні майже 90 % виборців прийшли на дільниці. Тобто, розмови про те, що громадяни через розчарування у владі втрачають інтерес до процедури голосування і на майбутніх президентських, парламентських чи місцевих виборах явка може бути малою, не відповідають дійсності, принаймні, що стосується периферії.

За словами керівника Радомишльської районної організації Народної Партії Михайла Андросовича щодо перспектив громадської підтримки народників, з усіх кандидатів на президентське крісло люди віддають перевагу Литвину – Голові Народної Партії, а тому проголосували за його людину на виборах сільського голови у Раковичах. – Багато хто з виборців у ході агітаційної кампанії говорив, що Володимир Литвин – єдиний представник влади, якому можна вірити і сподіватись, що з приходом до влади він змінить ситуацію в державі, - підкреслив головний радомишльський народник. І додав: - Звичайно, нам приємно це чути, приємно, що маємо такого лідера. Дай Боже йому витримки і фортуни на шляху до перемоги в президентській кампанії».

Голова Житомирської обласної партійної організації Микола Рудченко теж втішений тим, що народники Житомирщини мають непідробний і не куплений авторитет і підтверджують його на виборах. – Наша перемога справедлива, вона заслужена в громад не обіцянками, не брудним підкупом, а реальними справами, - стверджує Микола Миколайович.



Алла Шевчук,
прес-секретар Житомирської обласної організації
Народної Партії

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення