Житомирські регіонали на XII з'їзді Партії регіонів. ФОТО

Житомирські регіонали на XII з'їзді Партії регіонів. ФОТО

27.10 13:38    
Віктора Януковича висунуто кандидатом на посаду Президента України


Минулої п’ятниці у Києві відбувся XII з'їзд Партії регіонів, делегати якого одноголосно висунули Віктора Януковича на посаду кандидата в Президенти України.

Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в прес-службі Житомирської обласної організації ПР, участь у партійному форумі взяла і житомирська делегація, яку очолив народний депутат України, голова Житомирської обласної організації Партії регіонів Микола Присяжнюк. До складу делегації увійшли народні депутати, закріплені за виборчими округами області, депутати обласної ради, голови районних та міських партійних організацій.

З’їзд пройшов у конструктивній дружній атмосфері.

У своєму виступі Голова Партії регіонів Віктор Янукович коротко охарактеризував ситуацію в країні, яка «склалася з вини непрофесійної і розсвареної не лише між собою, а й з народом влади». За останні роки промислове виробництво в Україні скоротилося на третину. Будівництво обвалилося вдвічі. Знищено вітчизняного виробника, відкрито кордони для неякісного імпорту. Купівельна спроможність людей за останні два роки впала вдвічі.
Партія регіонів величезними зусиллями домоглася ухвалення закону про підвищення мінімальних пенсій та зарплат.
Але для того, щоб люди були впевнені у завтрашньому дні, потрібні кардинальні зміни.

«Для швидкого виходу з кризи країні необхідна монолітна сила. А такою силою є єдність влади і народу», - переконаний Віктор Янукович.

На з’їзді Лідером Партії регіонів було презентовано передвиборну Програму «Україна для людей”.
Центральне місце у ній відводиться політиці у соціальній сфері: боротьбі з безробіттям, реальній підтримці малозабезпечених верств людей (розвиток системи допомоги багатодітним сім’ям з низькими доходами, упорядкування пільг і компенсацій), кардинальним реформам у галузі охорони здоров’я (поетапне збільшення обсягів бюджетного фінансування системи охорони здоров’я до рівня 10 відсотків ВВП), підтримці молоді, реформам Збройних Сил.

Віктор Янукович заявив, що Україна має бути позаблоковою державою, а регіони - мати право на проведення самостійної гуманітарної політики. «Центральна влада не повинна вказувати з Києва, якою мовою мають спілкуватися вчителі й учні під час шкільних перерв. І «родная речь», і рідна мова повинні бути однаково шановані в Україні і мати однакові права. Влада з Києва не має диктувати місцевим громадам – до підніжжя яких пам’ятників покладати квіти. Це регіони мають вирішувати самі», - наголосив Лідер Партії регіонів.
В обговоренні виступу Віктора Януковича взяли участь народний депутат України від Партії регіонів Георгій Скудар і голова Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький.

Георгій Скудар зазначив, що постійні скандали і взаємні звинувачення представників діючої влади поставили народ на межу виживання: в країні падає реальна зарплата, знижуються соціальні стандарти, погіршується якість життя людей. І це при тому, що, маючи величезні ресурси, при грамотному і системному управлінні вже в 2010 році Україна може дати зростання промислового виробництва – головного джерела добробуту людей – на 15-20%. Саме тому, на думку Георгія Скудара, нинішні вибори повинні визначити справжнього лідера, здатного вивести країну з багаторічного регресу: «Це повинна бути людина, яка має великий життєвий досвід, вольова, врівноважена, вимоглива, яка не на словах, а справами довела свою спроможність керувати трудовим колективом, регіоном, країною».

«Віктор Федорович – єдиний прем’єр-міністр країни, за якого мої колеги – афганці, ветерани війни, не змушені були пікетувати Кабмін, вимагаючи реалізації своїх прав. З Віктором Януковичем завжди був конструктивний діалог. Було його вдумливе відношення до наших проблем. Були реальні кроки по вирішенню наболілих питань», - сказав у своєму виступі Сергій Червонописький. Саме тому він без роздумів прийняв пропозицію стати довіреною особою Віктора Януковича на виборах президента.

Делегати та гості партійного форуму, учасники телемосту з Донецька, Харкова, Дніпропетровська і Одеси, глядачі «5 каналу», які мали можливість спостерігати за ходом з’їзду у прямому ефірі, щирими аплодисментами вітали Віктора Януковича, якого одноголосно висунуто кандидатом на посаду Президента України.

По закінченню з’їзду для делегатів та гостей політичного форуму, активістів Партії регіонів відбулися святкові заходи.

Житомирські регіонали на XII з'їзді Партії регіонів. ФОТО



Житомирські регіонали на XII з'їзді Партії регіонів. ФОТО
Автор статті: Тетяна НАЗАРЕНКО


RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення