На Житомирщині презентували програму Ющенка. ФОТО

21.11 09:46    
«Ющенко – єдиний з кандидатів в президенти, який є і буде по-справжньому українським Президентом. Саме він є беззаперечним національним лідером України. Пріоритетами Віктора Ющенка є національна гідність та сильна держава», – сказав керівник Житомирського обласного виборчого штабу Микола Іванюк 19 листопада на прес-конференції, приуроченій презентації програми Ющенка.

Програма чинного Президента «Україні бути вільною, справедливою і сильною!» - це документ, який базується на звіті про виконання поставлених 5 років назад завдань та чітко окреслює основні напрямки розвитку і цілі країни. Віктор Ющенко не змагається у кількості розданих обіцянок, він відповідає на ті питання, які насправді сьогодні турбують людей», – констатує очільник Житомирського обласного штабу.

Крім того, Микола Іванюк прокоментував виконання Програми чинного Президента «10 кроків назустріч людям» на Житомирщині. Особливу увагу спікер звернув на те, що за ініціативи Президента України Віктора Ющенка започатковано та здійснюється в області проект «Зігрій любов’ю дитину» щодо вирішення найболючіших проблем багатодітних сімей та дітей-сиріт: «У даний час повністю вирішені житлові та побутові питання 16 сімей. Протягом 2005-2009 року в області створено 23 дитячі будинки сімейного типу та 135 прийомних сімей, в які влаштовано 398 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування».

«У всіх сферах економічної діяльності області за 4,5 роки створено 35,2 тисячі нових робочих місць. За участю іноземного капіталу побудовано такі великі новітні підприємства як ТОВ «Церсаніт Інвест» у Новоград-Волинському районі, де на створених нових робочих місцях працює 850 осіб і передбачається створення ще 350 робочих місць», - додав Микола Іванюк.

«Курс кандидата Ющенка - це курс національної гідності, соборності і сильної держави. Це утвердження європейських стандартів у житті України і кожного з нас», – підсумував керівник штабу.




На Житомирщині презентували програму Ющенка. ФОТО



На Житомирщині презентували програму Ющенка. ФОТО

RuporZT


Коментарів: 2 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: nashvybir.com.ua
Коментар
Гоцман - 22 листопада 2009 11:12   
"Нация возродится из села.А хитрожопая шелупонь,которая сосет кровь украинского народа-сама сдохнет"
Несогласен,а сейчас,что не хуторские-хорунжевцы у власти? И результат...Обосранные рыжими коммунисты только присоединяли,а хуторская жлоба растаскивают и продают.
кино онлайн
Коментар
gerasim - 21 листопада 2009 11:00   
Украина всегда была и будет сильной ,свободной и справедливой.Гарантия этому-украинский народ,его уникальный менталитет.Пусть мы-украинцы-не имеем архитектурного наследия по типу римского колизея-наши архитектурные памятки сжигались постоянными войнами с пришлыми завоевателями,но никто не уничтожит наш хуторской уклад жизни,любовь к работе на нашей земле.Нация возродится из села.А хитрожопая шелупонь,которая сосет кровь украинского народа-сама сдохнет.Нынешние границы Украины-результат многовековой мудрой народной политики,а то ,что румыны развели нас на змеиный-заслуга долбаного оранжевого режима и его руководителя-любителя хорошего кофе-рэпаного.Ничего,згинуть наши вороженькы,як роса на сонци.
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:52
На Львівщині ДБР затримало посадовця, який організував ...
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення