Ігор Гундич про свою перемогу в конкурсі на посаду голови Житомирської ОДА: Я не люблю говорити «гоп», поки не перескочив

Ігор Гундич про свою перемогу в конкурсі на посаду голови Житомирської ОДА: Я не люблю говорити «гоп», поки не перескочив

05.10 12:56    
Ігор Гундич прокоментував свою перемогу у конкурсі на посаду голови Житомирської ОДА.

«Я не люблю говорити «гоп», поки не перескочив. Головною підставою офіційного призначення голови ОДА є Указ Президента України. Сьогодні ж є рішення конкурсної комісії, далі, відповідно до Закону України «Про державну службу», дається 10 днів з дня отримання письмового повідомлення на оскарження, після чого має бути погодження Кабінету Міністрів, і лише тоді видається Указ Президента про призначення на посаду. Маємо витримати всю процедуру», – зазначає т.в.о. голови облдержадміністрації.

Ігор Гундич наголосив, що готовий представити напрямки роботи і пріоритети в діяльності, але робитиме це лише після офіційного призначення та дотримання необхідних процедур.

Нагадаємо, 4 жовтня Національне агентство України з питань державної служби оприлюднило результати конкурсу на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації – перемогу отримав т.в.о. голови ОДА Ігор Гундич.

Таке рішення прийняла конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби за результатами тестів, розв’язання ситуативних завдань та співбесіди.

Другим кандидатом за результатами конкурсу визначений Олександр Шпита – виконуючий обов’язки начальника головного управління Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів у Житомирській області.

Відповідно до ст. 28 ЗУ «Про державну службу», на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері державної служби, оприлюднюється інформація про переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу кандидата на зайняття вакантної посади.

Служба управління персоналом державного органу, в якому проводився конкурс, надсилає кожному кандидату письмове повідомлення про результати конкурсу протягом п’яти календарних днів з дня їх оприлюднення.

Скарга на рішення конкурсної комісії подається не пізніше ніж через 10 календарних днів з дня отримання письмового повідомлення про результати конкурсу.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:07
На Рівненщині прикордонники виявили чергову вантажівку, ...
Сьогодні 10:48
На Полтавщині за матеріалами ДБР судитимуть військовосл ...
Сьогодні 10:26
Старовинні борисівську, старообрядницьку та посріблену ...
Сьогодні 10:25
СБУ затримала агента рф, який наводив російські дрони н ...
Вчора 23:40
Слідчі оголосили про підозру водієві, який вчинив масшт ...
Вчора 23:36
Єврокомісія схвалила План України, що відкриває шлях до ...
Вчора 23:34
Галущенко: Маємо консолідуватися, щоб пройти наступну з ...
Вчора 23:32
У першому кварталі буковинському підприємництву відшкод ...
Вчора 23:30
ДРБ завершило розслідування провадження щодо незаконног ...
Вчора 23:28
Дунайське пароплавство завершило 2023 рік з рекордним п ...
Сьогодні 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
Вчора 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Вчора 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
Вчора 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Вчора 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення