У Нацполіції Житомирщини проаналізувати результати роботи

11.10 18:23    
11 жовтня у Житомирському відділі поліції відбулось виїзне засідання колегії Головного управління Нацполіції в області по підсумках діяльності з початку року. У ході роботи було проаналізовано існуючий стан та визначено, де необхідно, у першу чергу, кардинально впливати на ситуацію.

Участь у роботі засідання, окрім керівників галузевих служб та територіальних відділів і відділень, взяв також радник Міністра внутрішніх справ Віталій Француз.
У Нацполіції Житомирщини проаналізувати результати роботи

У вступному слові начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В’ячеслав Печененко наголосив, що етап переатестації особового складу уже позаду й усі, хто нині в лавах поліції, зробив свій свідомий вибір:

- Найближчим часом підрозділи ГУНП будуть переведені в постійні штати – це черговий етап реформи - і кожен з вас, керівників, повинен усвідомлювати особисту відповідальність за позитивний результат роботи поліції та порядок на визначених територіях. Їх оцінка – довіра людей.

Детальний аналіз підсумків оперативно-службової діяльності провів начальник Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Євгеній Мельник, який повідомив, що з початку року кількість заяв і повідомлень, що надійшли до відділів поліції, зросла на 27% і складає майже 120 тисяч. З них понад 21 тисячі – з ознаками кримінальних правопорушень, що теж більше ніж у минулому році на 13%.
У Нацполіції Житомирщини проаналізувати результати роботи

Окремо присутні розглянули найбільш проблемні напрями, зокрема стан розкриття та попередження майнових злочинів, які є найбільш поширеними в області і складають 68% у структурі злочинності.

Начальник Управління карного розшуку Віктор Бугира зупинився на конкретних, як об’єктивних, так і суб’єктивних, чинниках, які негативно впливають на протидію цій категорії протиправних діянь.

Також було проведено аналіз роботи слідчих підрозділів та блоку превентивної діяльності. Зокрема, заступник начальника ГУНП Артем Лисогор нагадав присутнім про проведення на території області місячника добровільної здачі зброї, а також акцентував увагу на низці актуальних проблем, як то безпека дорожнього руху, профілактичні відпрацювання районів, превентивна робота з дітьми та іншому.

Окремий блок озвучених питань стосувався і стану законності та службової дисципліни, попередження корупційних проявів та інших порушень серед поліцейських.
У Нацполіції Житомирщини проаналізувати результати роботи

У Нацполіції Житомирщини проаналізувати результати роботи

У Нацполіції Житомирщини проаналізувати результати роботи

Керівників підрозділів, де були відзначені прорахунки по названим напрямам діяльності, запросили до звіту з метою окреслення конкретних заходів, спрямованих на усунення недоліків.

- Ще раз наголошую: усі ми працюємо в непростий час, але це вибір кожного з нас. Тому враховуйте усі наявні резерви, мобілізуйте тих працівників, які є у відділах та відділеннях, навчайте та контролюйте їх діяльність. І буде результат, - завершуючи роботу засідання сказав В’ячеслав Печененко.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення