Аваков: Українська команда Нескорених готова яскраво про себе заявити

21.08 19:21    
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зустрівся з військовослужбовцями, які увійшли до складу національної команди «Invictus Games». Арсен Аваков поспілкувався зі спортсменами і заявив, що минулого року наші хлопці показали вражаючі результати на іграх у Канаді.

«Я приїхав на зустріч, щоб розуміти, в яких галузях вам потрібна наша допомога. Всі учасники сильні, але і ми не слабкі. І готові допомагати. Минулого року наша збірна показала неймовірні результати, хоч і виступала вперше. Цього року ми вже будемо дуже яскравими учасниками», - зазначив Міністр.

Спортсмени звернулися з проханням надати спеціальне спортивне харчування, адже на нього йдуть найбільші витрати.

Нагадаємо, до цьогорічної збірної «Invictus Games» увійшло 15 військовослужбовців. Із них 7 представників системи Міністерства внутрішніх справ. Систему МВС на «Іграх нескорених 2018» у Сіднеї представлятимуть: Національна поліція - Олександр Гавриленко, Юрій Дмитренко, Олександр Зозуляк; Майа Москвич, Євген Олексеєнко, МВС; Богдан Оксентюк, Національна гвардія; Віктор Шинкарук, Держприкордонслужба.

«Invictus Games-2018» відбудуться 20-27 жовтня в Сіднеї (Австралія). Вони будуть уже четвертими. Планується, що участь у цьогорічних змаганнях візьмуть 19 збірних.

Цього року в спортивних змаганнях багато чого відбуватиметься для нашої збірної вперше. Так, українська команда дебютує в категоріях «біг на візках» та «ручний велосипед», в стрибках в довжину, метанні диску, а також візьме участь в естафеті у плаванні.

Дебютні Ігри відбулись минулого року – тоді Україна обирала свою першу збірну після офіційного запрошення взяти участь в Invictus Games. У вересні 2017 року українська команда в складі 15 учасників успішно виступила на своїх перших Іграх в Торонто, виборовши 14 медалей.

Започаткував «Invictus Games» британський принц Гаррі. Вже в 2014 році заснована Принцом Гаррі Фундація Ігор Нескорених (Invictus Games Foundation) провела перші Ігри Нескорених в Лондоні. Участь в перших Іграх взяли 400 спортсменів з 13 країн.

Другі Ігри відбулися через два роки, в травні 2016 року, в Орландо, а кількість учасників зросла до 500 чоловік з 15 країн. Треті Ігри в канадському Торонто, що проходили на останньому тижні вересня 2017 року, стали найбільшими змаганнями в історії Invictus Games, та запам’яталися всій Україні першим виступом нашої збірної.

Цього року Австралія стане четвертою країною, яка прийматиме Ігри Нескорених. На Ігри «догори ногами» приїдуть учасники з 18 країн, які змагатимуться в 11 адаптивних видах спорту.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення