На Сумщині мати з неповнолітньою донькою... побили таксиста і намагалися заволодіти його коштами

31.03 12:41    
Чоловіки вже давно звикли до того, що жінки не така слабка стать, як вони думали і ні в чому їм не поступаються. Але те, що трапилося в селі Коровинці Недригайлівського району цілком можна вважати остаточною перемогою фемінізму. Дві жительки села вчинили розбійний напад на таксиста.

За інформацією прес-служби МВС України, у той день, 38-річна безробітна жителька Коровинці, яка вже неодноразово потрапляла у поле зору правоохоронців за пияцтво, і її 17-річна донька, учениця одного з сумських ПТУ, їздили у Ромни до знайомих. Звичайно ж там посиділи й випили. Та настав час повертатися додому. Жінки пішли на автовокзал. І саме там у матері виникла божевільна ідея: навіщо витрачати гроші, яких і так було зовсім небагато, на проїзд у автобусі, якщо можна проїхатися «з вітерцем» на таксі. Розрахуватися з таксистом вона збиралася досить дивно – вдарити того, чимось важким по голові, щоб останній знепритомнів. А раз випала така нагода, то і гроші водія б не завадили. Бити чоловіка вирішили порожньою пляшкою. Донька швиденько побігла до вокзального туалету і знайшла там порожню пляшку з-під горілки з товстими стінками. Екіпірувавшись таким чином, пішли на пошуки таксі.

Не пощастило одному з водіїв таксі, що стояв на стоянці. Селянки домовилися з ним про ціну і сіли до автомобілю. Дівчина сіла на передньому сидінні біля водія, а мати разом із прихованою пляшкою позаду них. Доїхали швидко. На окраїні села жінки попросили зупинити машину – і у той же момент вдарили чоловіка пляшкою по голові. На відміну від героїв голлівудського кіно, він зовсім не знепритомнів від такої процедури. Але від несподіванки нічого не зміг сказати. Розбійниця реагувала швидше – коли побачила, що удар не зробив очікуваного, вона «приклала» пляшку ще раз. Той завзято не хотів «відключатися», а навіть заблокував двері у машині. Наполеглива жінка тюкнула таксиста ще раз. І тут знаряддя нападу не витримало і розбилося. Правда, і нерви чоловіка не витримали такого близького сусідства з жінками, що нападають на нього з такою маніакальною завзятістю, так ще й озброєних тепер уже з розбитою пляшкою. Від гріха подалі таксист розблокував лише свої двері і вискочив з машини. Молода дівчина, засмучена втечею «здобичі», вибігла за ним. А мати залишилася у заблокованій машині.

З гайковим ключем таксист приготувався гідно відповідати панянці, що нападала. Але побачивши неподалік жительку села, попросив її терміново викликати міліцію. Коли 17-річна дівчина побачила, що жінка дійсно побігла викликати правоохоронців – вона втекла, але залишила матір у машині. Відтіля її вже витяг наряд міліції.

Зараз молоду учасницю розбійного нападу оголошено у розшук. Проти матері міліціонери порушили кримінальну справу за ст. 187 «Розбій» КК України. Прогулянка на таксі може обійтися їм у 7-10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
Сьогодні 16:06
СБУ затримала колаборанта, який возив рашистів на ротац ...
Сьогодні 13:10
У Сумах запрацював Центр допомоги врятованим
Сьогодні 13:09
Ворог вдарив по Селидовому, загинула жінка
Сьогодні 13:01
Польські фермери поновили блокування напрямків пунктів ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення