Сучасний тюнінг: Або як кардинально змінити дизайн автомобіля

31.05 12:41    
Автотюнінг та тонування склом
Кожен автолюбитель хоче зробити свій автомобіль зручнішим, комфортнішим та гарнішим, і для цього використовує різні елементи тюнінгу, одним з яких є тонування скла. Використання тонування скла за допомогою спеціальної плівки дозволить не лише створити комфорт та затишок усередині салону, але й значно змінити зовнішній вигляд самого транспортного засобу додавши певної солідності та престижності. Тому до цього питання дуже важливо підійти з усією відповідальність оскільки потрібно не лише підібрати колір плівки, але й тип самого покриття, і зрозуміло, що без поради досвідченого спеціаліста тут не обійтися, а усю потрібну інформацію про послугу тонування можна знайти на любому відповідному сайті.

Тоноване скло убезпечує від засліплювання сонцем
Автомобілі з тонованим склом давно перестали бути рідкісним на наших автошляхах, оскільки це не розкіш чи примха водія, але й важливий спосіб захисту від сонячних променів, які не лише прогрівають салон авто та створюють дискомфорт, але й значно заважають водію під час керування автівкою. Відомо багато випадків дорожньо-транспортних пригод, коли сонце засліплювало водія і він на деякий час втрачав здатність керувати своїм транспортним засобом, проте й цього часу вистачало для здійснення аварі, тому подібний метод дозволить убезпечити себе та своїх пасажирів від непередбачених ситуацій.

Проте, якби не береглися та намагалися їздити максимальну важно водії, іноді все ж трапляються дорожньо-транспортні пригоді, і в подібних випадках завдяки тонування скла автомобіль може бути більш безпечним, адже плівка втримає частинки скла від розлітання і захистить пасажирів та водія від небезпечних пошкоджень.

Тонування та вибір плівки
Найголовнішим критерієм при виборі плівки для тонування є її ступінь прозорості, тобто наскільки проміні світла будуть проникати в середину салону. Звичайно, що для декого було б абсолютно логічним бажанням зробити повністю темними вікна, щоб люди зовні не бачили хто знаходиться в салоні, проте є державні стандарти та норми, згідно яких потрібно корегувати подібні бажання. Тому при нанесенні плівки, варто враховувати не лише прагнення заховати своє приватне життя за тонованим склом та захистити салон від вигорання, але й керуватися здоровим глуздом, щоб подібні дії не нашкодили та не спричинили до аварійної ситуації.

Але враховуючи великий асортимент плівок для тонування зробити подібний вибір дуже просто, і завдяки професійним діям майстра вже найближчим часом можна буде насолоджуватися комфортними поїздками в тонованому автомобілі. Зрозуміло, що подібні елементи тюнінга не є дешевими, проте результат безперечно буде вражаючим, та доставить замовнику величезне задоволення.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:07
На пожежі в Ужгороді одну людину врятовано та двадцять ...
Сьогодні 00:05
Станом на 17 березня профінансовано на пенсійні виплати ...
Сьогодні 00:02
У Запоріжжі ліквідовано шахрайський call-центр, який ош ...
Вчора 23:58
Самопроголошеного голову Димерської ОТГ засуджено за сп ...
Вчора 23:54
У Львові два укриття на заводі приведуть в належний ста ...
Сьогодні 00:09
Офіцерське звання за 40 днів: Міноборони запроваджує но ...
Сьогодні 00:04
Понад 4,5 тис підприємців отримали доступні кредити на ...
Сьогодні 00:03
Свириденко: Уряд виділив додатково 5 млрд грн на закупі ...
Сьогодні 00:02
Укрзалізниця запускає новий міжнародний маршрут Прага – ...
Вчора 23:59
Естонія та Україна обговорили стан підготовки та провед ...
16 березня 10:35
У Житомирі син напав на батька та силоміць відібрав пен ...
15 березня 15:55
У Житомирі поблизу під’їзду багатоповерхівки вбили чоло ...
14 березня 13:32
Житомирські спецслужби затримали керівника волинського ...
12 березня 16:56
У Житомирі водій «Toyota Camry» побив чоловіка, якого л ...
05 березня 16:02
У Житомирі поліція викрила шахрая, який «надавав матері ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення