Олексій Чернишов перевірив готовність до нового навчального року трьох шкіл із програми «Велике будівництво» на Хмельниччині та Рівненщині

29.08 23:02    
28 серпня Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов здійснив робочу поїздку до Хмельницької та Рівненської областей, під час якої ознайомився зі станом готовності до початку нового навчального року шкіл, які відбудовуються в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Зокрема, у Хмельницькій області Олексій Чернишов разом з головою ОДА Дмитром Габінетом перевірили готовність загальноосвітніх шкіл в смт Сатанів Городоцького району та у с. Корчик Шепетівського району.

Також у смт Сатанів Олексій Чернишов разом з Дмитром Габінетом, керівництвом району та громади відкрив завершений об’єкт «Великого будівництва» — мультифункціональний спортивний майданчик, розрахований для занять мініфутболом, баскетболом, волейболом та тенісом.

Міністр зазначив, що приємно вражений новою школою та спортивним майданчиком в смт Сатанів. Він також відзначив значні зрушення будівництва школи у с. Корчик: «З травня, коли я відвідував цей об’єкт, тут відбувся значний прогрес. За два тижні, як обіцяє місцева влада, тут буде зроблено дорогу до школи».

У Рівненської області Олексій Чернишов разом з головою ОДА Віталієм Ковалем ознайомився зі станом готовності до нового навчального року реконструйованої школи у с. Корнин Рівненського району.

Приміщення Корнинського навчального закладу побудоване у 1934 році. У закладі не вистачало класних кімнат, були відсутні спортивна та актова зали, внутрішні вбиральні. У результаті забезпечено комфортні умови для навчання 320 учнів. Збудовано новий навчальний корпус, спортивну залу, корпус з актовою залою, кухнею та їдальнею, здійснено перепланування корпусу старої школи та підсилено будівельну конструкцію, облаштовано спортивне ядро та ігрові майданчики тощо.

Під час огляду школи Міністр хвилиною мовчання вшанував пам'ять колишнього учня школи, учасника АТО Романа Свіржевського, який загинув 1 травня 2016 року, на честь якого названо школу.

За результатами поїздки Олексій Чернишов відзначив позитивні досягнення Хмельницької та Рівненської областей. «Коли область, райони та громади працюють злагоджено — з’являються школи, садочки, спортивні об’єкти та приймальні відділення. І саме в цьому полягає мета розвитку регіонів», — наголосив він.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення