«Нарівні з чоловіками ми виїжджаємо на небезпечні події, затримуємо злочинців та ризикуємо життям», - слідча поліції Анна Конончук

10.05 10:50    
За три роки слідча скерувала до суду понад 50 кримінальних проваджень, а це потребує психологічної стійкості та витримки. Однак дівчина вважає, що труднощі у роботі лише загартовують молодих спеціалістів та допомагають більш впевнено приймати важливі рішення під час досудового розслідування.

Свій шлях у правоохоронних органах Анна Конончук розпочала у 2013 році, коли вступила до лав Національної академії внутрішніх справ у столиці. Під час навчання в академії 25-річна дівчина намагалась розібратись у кожному напрямку правоохоронної діяльності та обрала для себе посаду слідчого.

Як зазначила Анна, вона розуміла, що на цій посаді має змогу найбільше вдосконалити професійні навички та у майбутньому орієнтуватись у законодавстві:

«У ході виконання службових обов’язків мені доводиться спілкуватись із різними представниками правоохоронної системи: адвокатами, прокурорами, суддями. Це дає мені можливість більш розширити та вийти за межі лише необхідних під час досудового розслідування кола знань».

Найбільше у свої роботі поліцейській подобається брати участь у реалізаціях на території всієї України щодо виявлення організованих груп, які займаються збутом наркотиків чи зброї. Лише минулого року вона спільно з колегами викрила організовану групу у збуті наркотичних речовин в особливо великих розмірах, в яких під час обшуків вилучили 65 кілограмів канабісу, 15 кілограмів насіння коноплі, 76 кущів нарковмісних рослин, психотропні речовини та зброю.

«Такі результати роботи ще більше мене переконують у правильності вибору професії та надихають працювати не гірше за своїх колег-чоловіків. Нарівні з чоловіками ми виїжджаємо на небезпечні події, затримуємо злочинців та ризикуємо своїм життям», - підкреслює Анна.

За роки служби найважчим слідча вважає знайти підхід до кожного та зберігати психологічну стійкість при спілкуванні з людьми. Однак дівчина впевнена, що такі ситуації допомагають загартуватись та бути рішучою при прийнятті важливих рішень.

Поза роботою старший лейтенант поліції полюбляє займатися активними видами спорту. Особливо такими як катання на лижах чи сноуборді. Також вільний час намагається провести з родиною та друзями

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:28
У Чернігові завершено пошуково-рятувальні роботи
Сьогодні 10:10
Через бездіяльність заступника командира військової час ...
Сьогодні 10:09
СБУ затримала ще одного інформатора рф, який наводив ро ...
Сьогодні 00:02
Шмигаль взяв участь у круглому столі міністерського рів ...
Вчора 16:27
БЕБ на Закарпатті упередило неефективне використання 6, ...
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:11
Енергетична безпека України — один з ключових пріоритет ...
Вчора 16:09
Івано-Франківський національний медичний університет об ...
Вчора 16:07
Засуджено мешканця Одещини, який перейшов на бік ворога ...
Вчора 16:05
За розстріл цивільного авто під час окупації Київщини з ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення