Олексій Любченко зустрівся з представниками Казначейства США

21.09 11:42    
Спеціалісти Казначейства США продовжать консультативну діяльність з удосконалення роботи Державної податкової служби України. Про це та інші важливі теми йшлося під час зустрічі Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економіки України Олексія Любченка з керівником проекту Офісу технічної допомоги Казначейства США в ДПС України Ферісом Фінком та в.о. заступника директора ОТД Казначейства США з питань оподаткування Аланом Робіду.

У зустрічі також взяли участь керівник напряму з макроекономічних і торгових питань Економічного відділу Посольства США Сем Мікелсон, координатор з питань допомоги Посольства США Девід Шлефер, заступник Міністра економіки України Крістіна Голубицька, заступник Міністра економіки України – торговий представник України Тарас Качка.

Сторони обговорили черговий етап роботи Офісу технічної допомоги (ОТД) Казначейства США в Україні. Керівник проекту Феріс Фінк зазначив, що робота буде відновлена, а напрями спільної діяльності розширені: «Будемо акцентуватися на важливих для України напрямах: реалізація передових практик та методів роботи податкової служби, запобігання ухиленню від оподаткування та виведенню коштів за кордон, подальша цифровізація процесів, розбудова роботи у напрямку контрольно-ревізійної роботи, удосконалення роботи інформаційних сервісів тощо. Маємо намір поділитися нашими кращими напрацюваннями та досвідом».

Зі свого боку, Перший віце-прем’єр-міністр подякував за допомогу та підкреслив, що така співпраця є потужним сигналом для світової спільноти та інвесторів.

«Державній податковій службі України пощастило з фаховими та досвідченими радниками, які допомогли нам спільно побудувати потужну, дієву та транспарентну службу. Був пройдений непростий шлях до функціонування податкової як єдиної юридичної особи, запущені центри обслуговування платників податків тощо. Спираючись на експертний досвід, ми показуємо достойний результат – за перше півріччя цього року було отримано у 2 рази більше податку на прибуток, ніж за відповідний період минулого року», - розповів Олексій Любченко.

Під час зустрічі сторони обговорили минулі досягнення з удосконалення роботи ДПС та визначили напрямки для подальшої співпраці.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 14:41
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримали бойовики, як ...
Сьогодні 14:40
У «Порубному» виявили громадянку, яка обладнала сховок ...
Сьогодні 13:43
На Одещині прикордонники затримали переправника, який п ...
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 14:39
Синтезував амфетамін у підвалі багатоповерхівки, а в ди ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення