У Сумах Яценюк відкрив «ФРОНТ ЗМІН»

У Сумах Яценюк відкрив «ФРОНТ ЗМІН»

16.06 22:38    
Сьогодні у Сумах презентовано обласну організацію Ініціативи Арсенія Яценюка «ФРОНТ ЗМІН». Координатором «ФРОНТУ ЗМІН» в області став Ігор Новіков.

Під час відкриття осередку, яке пройшло у вигляді телемосту «Київ-Суми», лідер «ФРОНТУ ЗМІН» наголосив, що чекає об’єднання та конструктивних дій від усіх присутніх в залі.

«Ми повинні чітко зрозуміти, що виключно спільними зусиллями, спільною тяжкою працею ми можемо досягнути результату. Не може бути такого, що одна людина вирішить усі проблеми, але разом ми є дуже сильні. Тому нам потрібно об’єднатися, об’єднати Східну і Західну Україну, об’єднати Північ і Південь, об’єднати і зшити Українську державу і не дати можливості як внутрішнім, так і зовнішнім силам її розірвати», – наголосив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що найбільша проблема України зараз не зовнішньополітична, не у відносинах з тими чи іншими країнами. Вона є внутрішньополітичною і результатом переговорів між Тимошенко і Януковичем.

«Я не збираюся формувати нове коло «любих друзів», які обступлять Яценюка, обступлять керівника кожної обласної організації і будуть демократично керувати країною. Вже накерувалися. Я не збираюсь робити політичне шоу політичних моделей України. Я пройшов вже цей етап, на бігбордах були такі привабливі обличчя, так усе гарно обіцяли. Моє завдання - змінити політичну еліту України. Змінити означає привести нових. Це ті люди, які сидять у цій залі. Кожен повинен отримати шанс», – сказав лідер «ФРОНТУ ЗМІН».

Він наголосив, що зараз найважливіше визначити, що робити після президентських виборів. «Я переконаний у тому, що президентська кампанія буде виграна, але найбільша відповідальність не до президентської компанії, а саме після».

Арсеній Яценюк визначив два головних завдання. Перше – сформувати кадровий резерв, друге – скласти Національний План Змін. «Перші базові програмні пункти ви читали – це були 17 викликів за 17 років незалежності. Але програма буде допрацьовуватись в першу чергу разом з вами. Мені потрібна загальнонаціональна програма і регіональна програма, для того, щоб кожен регіон побачив свій план змін, свій результат, який буде здійснено нами спільно», – наголосив він.

Арсеній Яценюк зазначив, що ФРОНТ ЗМІН» обов’язково «переросте» у політичну партію, однак наголосив, що він існуватиме і як громадська організація. «ФРОНТ ЗМІН» залишиться для виконання громадської та суспільної функції. Політична функція перейде виключно до політичної партії. При цьому ми повинні усвідомлювати, що на нас лягає велика відповідальність щодо організації самого передвиборчого процесу», – сказав він, і додав, що до політичної партії дійдуть ті, хто проявив себе в дії, був активним і ефективним.

«Не усі з громадської організації дійдуть до політичної партії. І вже сьогодні я бачу, що в окремих регіонах до нас приходять не зовсім відверті люди. З такими людьми ми будемо розставатися дуже швидко і радикально. Я не маю права на помилку. Тому будь-яка помилка, яка тільки почне зароджуватись, буде негайно виправлена особисто мною, і я сподіваюсь - вами разом зі мною», – сказав він. – «Ми не прийшли в політику на один день. Це не політичний проект. Це не тимчасове збіговисько, яке завтра зайде в списки обласних, районних, сільських рад і парламенту і буде вирішувати свої питання. Хто попаде з думкою про такі речі у список, буде з того списку виключений. Це – єдиний вихід змінити країну. І зміни починаємо з себе в першу чергу, а потім нам буде набагато легше міняти усе інше», – сказав він.

Арсеній Яценюк зазначив, що лише особиста відповідальність кожного і спільні злагоджені дії зможуть призвести до результату – змін в країні на краще.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: прес-служби «ФРОНТУ ЗМІН»
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення