До 10 травня Україна отримає перші 6 поїздів "Hyundai Rotem"

07.02 18:53    
За повідомленням прес-служби Державної адміністрації залізничного транспорту, до 10 травня в Україну прибудуть шість електропоїздів виробництва «Hyundai Rotem», які згідно з контрактом, корейський виробник повинен виготовити до початку проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012. Перші два швидкісні поїзди в Україну надійдуть в середині березня, ще два – в середині квітня. Про це повідомив заступник генерального директора Укрзалізниці Леонід Лобойко.

„До початку Євро-2012 ми матимемо 6 міжрегіональних двосистемних електропоїздів, які курсуватимуть в режимі маятника між містами Київ-Полтава-Харків, Київ-Полтава-Донецьк та Київ-Львів. Плануємо, що електропоїзди курсуватимуть без зупинок. Решта 4 електропоїзди, що надійдуть після футбольного чемпіонату, курсуватимуть до Дніпропетровська та Одеси”, - зазначив Леонід Лобойко.

Також він повідомив, що до середини травня надійдуть і два міжрегіональні двоповерхові електропоїзди АТ «Шкода вагонка» (чеського виробництва).

Леонід Лобойко підкреслив, що згідно з новою класифікації електропоїзди виробництва «Hyundai Rotem» отримали клас «Інтер Сіті+». Нагадаємо, що нова класифікація пасажирських поїздів в Україні дозволяє інформувати споживача про рівень послуг з перевезень пасажирів залізничним транспортом в залежності від класу поїзду та вагону.

Заступник генерального директора Укрзалізниці розповів, кожен електропоїзд «Hyundai Rotem» матиме 579 місць, з яких 168 - першого класу та 411 - другого, а також буфет.

„Замість провідників у нових електропоїздах працюватимуть стюарди - по 3 на весь состав. Пасажири отримають хороший рівень сервісу: зручні крісла, що регулюються, систему кондиціонування повітря, полиці для багажу, монітори, доступ до мережі Інтернет та інші послуги. Сподіваюся, що пасажирам буде зручно, і вони оцінять переваги денних поїздок”, - зазначив Леонід Лобойко.

Він також повідомив, що наразі триває робота щодо узгодження графіків руху під час Євро2012 міжнародних пасажирських поїздів у сполученні між Україною та Польщею через переходи Ягодин – Дорохуськ та Мостиська-2 – Пшемисль для здійснення пересадки пасажирів.

Також Укрзалізницею разом з Польською залізницею та контролюючими органами Польщі і України готується впровадження спільної технології роботи контролюючих органів.

Довідка. Підготовка залізничного транспорту України до перевезень, пов’язаних з проведенням в Україні чемпіонату Європи 2012 року з футболу, проводиться відповідно до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.2010 № 357 (Будівництво, реконструкція і ремонт залізниць).

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
20 квітня 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Сьогодні 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Сьогодні 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Сьогодні 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 23:47
На Львівщині поліцейські боролись за звання «Кращі за п ...
20 квітня 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Сьогодні 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Сьогодні 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Сьогодні 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
Сьогодні 23:53
Податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’я ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення