З нагоди Дня рятівника співробітники ДСНС України отримали урядові та відомчі відзнаки

17.09 21:54    
Сьогодні з нагоди професійного свята - Дня рятівника співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій України отримали урядові та відомчі відзнаки. Вітаючи колег, Голова ДСНС України Сергій Бочковський подякував кожному співробітнику за високий професіоналізм, мужність, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу.

“Щороку День рятівника набуває загальнодержавного та міжнародного значення для нас. Адже цього року ми стали 38 країною у світі, яка приєдналася до міжнародної спільноти рятувальників. Відтепер ми допомагатимемо не лише нашим співвітчизникам, але й кожному жителю з будь-якої точки земної кулі. Я пишаюся тим, що в Службі порятунку працюють дійсно професіонали різних фахів. Дякую кожному за силу духу, сміливість та наполегливу працю на благо України. Особливо хочу згадати тих 9 рятувальників, які ціною власного життя, до останньої хвилини віддано несли службу та не зрадили Присязі на вірність українському народові”, - зазначив Сергій Бочковський.

За бездоганне виконання службових обов’язків, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня рятівника Почесною грамотою Верховної Ради України було нагороджено Першого заступника Голови ДСНС України Анатолія Бойка.
Почесною грамотою Кабінету Міністрів України за особисту мужність і відвагу, бездоганне виконання службових обов’язків, самовідданість та професіоналізм нагороджено Янзюка Віталія Вікторовича – начальника групи спеціальних вибухотехнічних робіт 1 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України, майора служби цивільного захисту.

Подяки від Прем’єр-міністра України отримали Котляр Максим Валерійович – сапер відділення піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, старший сержант служби цивільного захисту; Лунін Володимир Михайлович – льотчик-штурман Спеціального авіаційного загону ДСНС України, майор служби цивільного захисту; Романюк Микола Володимирович – начальник Коростишівського районного сектору Управління ДСНС України у Житомирській області,підполковник служби цивільного захисту; Савчук Іван Іванович – заступник начальника відділу інформації та комунікацій з громадськістю Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту; Шевчик Олексій Юрійович – сапер відділення піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, старший сержант служби цивільного захисту.

Голова ДСНС України Сергій Бочковський за вагомий внесок у справу попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, особисту мужність, самовідданість, високий професіоналізм та з нагоди Дня рятівника нагородив нагрудним знаком “Знак пошани” ряд кращих співробітників Служби порятунку. Також рятувальники за особливі досягненні під час виконання службових обов’язків достроково отримали звання. Почесні грамоти та подяки від Голови ДСНС України цього дня отримали більше 300 співробітників Служби порятунку.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:06
Волынь примет 500 вынужденных переселенцев из Донецкой ...
Сьогодні 12:03
Волинянки мають потужний волейбольний удар
Сьогодні 12:01
В Нововолынский центр жизнестойкости может обратиться к ...
Сьогодні 11:57
За матеріалами ДБР судитимуть шахраїв, які обіцяли забе ...
Сьогодні 11:52
Зберігав вдома боєприпаси та наркотики: поліцейські Дні ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення