Протягом святкових днів прикордонники забезпечили пропуск понад 400 тисяч громадян та близько 100 тисяч транспортних засобів

03.01 14:17    
У період Новорічних свят співробітники Держприкордонслужби в межах компетенції забезпечили усім подорожуючим максимально комфортні умови перетину кордону. З цією метою було ініційовано та проведено низку заходів, в тому числі у взаємодії із органами місцевого самоврядування та Національною поліцією. Значна увага була приділена функціонуванню пунктів пропуску, що розташовані на державному кордоні України.
Загалом протягом трьох святкових днів співробітники Державної прикордонної служби України забезпечили пропуск понад 400 тисяч громадян та близько 100 тисяч транспортних засобів. Окрім цього, у результаті проведених оперативних заходів було припинено 165 правопорушень з прикордонних питань, зокрема, за незаконний перетин державного кордону затримано майже 50 осіб, ще 90 – за порушення правил перебування в Україні. У пропуску через кордон відмовлено майже 170 особам. Також на держрубежі виконано понад 100 доручень уповноважених державних органів та припинено більше 10 випадків незаконного переміщення товарів та вантажів.
Відмітимо, що на кордоні разом із посиленням заходів контролю, забезпеченням належного функціонування всіх пунктів пропуску та КПВВ значна увага приділяється і дотриманню персоналом відомчих стандартів культури прикордонного контролю, а також негайному та об‘єктивному реагуванню на звернення громадян, які перетинають кордон, недопущенню конфліктних і нестандартних ситуацій.
У зв’язку з наближенням Різдвяних свят, прикордонне відомство звертається до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати кордон, відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей. У разі виникнення запитань під час перетину кордону звертайтесь до співробітників Держприкордонслужби, які завжди нададуть вам необхідну консультацію та допомогу. Також цілодобово діє телефон гарячої лінії Держприкордонслужби за номером (044) 527-63-63.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Сьогодні 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Сьогодні 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
Сьогодні 16:06
СБУ затримала колаборанта, який возив рашистів на ротац ...
Сьогодні 13:10
У Сумах запрацював Центр допомоги врятованим
Сьогодні 00:01
Верещук зустрілася з українською громадою у Бельгії
Вчора 16:02
500 ветеранів та членів їхніх родин отримають від держа ...
Вчора 16:00
На кордоні зі Словаччиною затримали розшукувану поліціє ...
Вчора 15:56
Басалаєва: Україна ставить за мету найближчими роками с ...
Вчора 15:54
З 1 квітня здійснюється автоматичний перерахунок пенсій ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення