Харківська міліція виявила «передноворічний» запас сурогату – понад 60 тисяч пляшок

24.12 12:40    
За інформацією ВЗГ ГУМВС України в Харківській області, за матеріалами відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Харківського міського управління міліції слідчим відділом згаданого міськуправління порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України - за фактом придбання, зберігання з метою збуту, а також збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв горілки в одному з закладів громадського харчування міста Харкова. Згідно з актом хімічного дослідження, проведеного експертами-криміналістами, представлена на дослідження речовина в пляшках є рідиною, що містить спирт, алкогольним напоєм – горілкою, міцність 37,6+0,2 %, і не відповідає вимогам держстандартів України «Горілки і горілки особливі. Технічні умови для горілок, виготовлених на основі спирту «Вищого очищення» по міцності.

Також, згідно акту криміналістичного дослідження проведеного НДЕКЦ при ГУМВС України в Харківській області, марки акцизного збору України на алкогольні вироби, наклеєні на пляшки ємкістю 0,5 л. (марки зразка 2008 року) виготовлені не на підприємстві, що здійснює випуск документів даного вигляду. Зображення на акцизних марках отримані комбінованим способом: з використанням форм плоского друку, а також способом струменевого друку. На марках відсутній спеціальний захист.

Згідно наданої документації, а саме, витратною накладною, горілка, об'ємом 0,5 літра, виробництва одного з ТОВ м. Донецьк, в кількості 100 одиниць в заклад громадського харчування була доставлена постачальником (одним з ТОВ м. Харкова).

При проведенні подальших оперативних заходів правоохоронцями було встановлено, що оптовий склад даного ТОВ знаходиться в одному з районів м. Харкова.

Як розповів начальник Харківського міського управління ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Бараннік:

- В рамках порушеної кримінальної справи у Ленінському районному суді міста Харкова була отримана санкція на проведення обшуку по місцю знаходження оптового складу лікеро-горілчаних виробів даного ТОВ. В ході проведення обшуку працівниками міліції було виявлено та вилучено більш 60 тисяч пляшок лікеро-горілчаних виробів.

Наразі проводяться подальші слідчо-оперативні заходи по встановленню джерел надходження вказаних лікеро-горілчаних виробів.



RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:08
Поліцейські розшукують підозрюваного у замаху на умисне ...
Сьогодні 00:07
В Україні запрацював координаційний центр інтегрованого ...
Сьогодні 00:06
Судитимуть трьох осіб, які за 10,5 тис дол переправляли ...
Сьогодні 00:06
Генпрокурор та Голова Представництва Дитячого фонду ООН ...
Сьогодні 00:02
На Тернопільщині слідчі оголосили підозру працівнику аг ...
Сьогодні 00:05
Держспецзв'язку: росіяни пошкодили телевізійну вежу у ...
Сьогодні 00:03
Країни «великої сімки» долучаться до відновлення та мод ...
Вчора 23:59
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румуні ...
Вчора 23:57
Драганчук: В умовах війни Україна досягла значного прог ...
Вчора 23:55
Галущенко на засіданні Координаційної групи G7+: Маємо ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення