Жданов: Налагодивши мости співпраці між собою, українська та китайська молодь зможе досягти нових горизонтів

30.04 15:04    
29 квітня урочисто розпочався Перший українсько-китайський молодіжний форум "Один пояс - один шлях: від Янцзи до Дніпра".

Із вітальними словами виступили Надзвичайний та Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні пан Ду Вей та екс-міністр охорони здоров'я КНР Чжан Венькан.
Високоповажні гості говорили про те, що вони відчувають прихильність українського народу до Китаю, а китайці також із зацікавленістю пізнають справжню Україну.
Молодіжний Форум відбувається у рамках Тижня китайсько-українського культурного обміну "Один пояс, один шлях", який сприятиме зміцненню дружби між двома країнами.
Учасників і гостей Першого українсько-китайського форуму привітав Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов. Він висловив особливу вдячність Китаю за послідовну підтримку територіальної цілісності та суверенітету нашої країни.

За словами очільника Мінмолодьспорту, цей спільний захід означає новий виток розвитку співпраці між двома державами, особливо, у молодіжній сфері. "Молодь є провідником змін, потужним потенціалом, який вирішальним чином визначає зміст і характер майбутнього. Успішна молодь сьогодні - це успішна країна завтра", - наголосив Ігор Жданов.
Міністр висловив переконання, що, налагодивши мости співпраці між собою, українська та китайська молодь зможе досягти нових горизонтів. "Проведення Форуму надасть нового імпульсу для професійного становлення і зростання молоді наших дружніх країн", - висловив упевненість Ігор Жданов.
Він побажав учасникам Форуму цікавих дискусій, корисного спілкування, нових знань та вражень, натхнення на подальші звершення.
Вітальне слово Віце-прем'єр-міністра України В'ячеслава Кириленка зачитав його радник з міжнародних питань Андрій Вітренко. "Сьогоднішня зустріч є важливим кроком на шляху зміцнення дружнього двостороннього українсько-китайського молодіжного співробітництва", - йшлося у вітанні.
В'ячеслав Кириленко акцентував на високому рівні взаєморозуміння і партнерства між нашими народами в цілому, що склалися за 25 років дипломатичних відносин.
"Молоде покоління завжди було і залишається потужною творчою силою суспільства, що здатне зберегти та примножити національне багатство країни", - наголосив високопосадовець та побажав учасникам Форуму позитивних результатів на благо розвитку молодіжної політики України та Китаю.
Від комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму виступив народний депутат України Микола Величкович.
"Дуже приємно, що саме молодь - найбільш активна частина суспільства, яка найбільш динамічно пізнає світ,впливає на його зміну та закладає фундаменти майбутнього, - має можливість тісніше співпрацювати у налагодженні відносин між нашими країнами", - зауважив Микола Величкович.
Усі почесні гості залишили свої підписи на прапорах Форуму як символ дружніх стосунків та співпраці між Україною та КНР.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення