Порошенко на Житомирщині: Військові, які виконують завдання в районі АТО, мають отримати святкові премії до Дня захисника України

Порошенко на Житомирщині: Військові, які виконують завдання в районі АТО, мають отримати святкові премії до Дня захисника України

14.10 14:15    
Президент України Петро Порошенко доручив Міністру оборони України генералу армії України Степану Полтораку до Дня захисника України на додаток до стандартного забезпечення виплатити святкові премії військовим, які виконують завдання на сході України.

«Це має бути на першій лінії — не менше трьох тисяч гривень, а на другій та третій лініях — не менше тисячі», — зазначив Глава держави під час робочої поїздки на Житомирщину. Президент зауважив, що нова українська армія є опорою, гарантом та надійним засобом захисту суверенітету України.

Глава держави від імені усього українського народу висловив слова щирої вдячності усім військовослужбовцям за героїзм і мужність, самопожертву і звитягу, патріотизм і вірність присязі.

Президент наголосив, що Збройні Сили України та інші силові структури зараз докладають неймовірних зусиль аби стримувати агресію з боку Росії. «Українські воїни демонструють добрий бойовий вишкіл, миттєве та ефективне реагування на атаки диверсійно-розвідувальних груп та банд бойовиків. Вони повною мірою спроможні дати — й дають гідну відсіч ворогу», — зауважив Глава держави.

За його словами, нова якість армії стала можливою завдяки загальнонаціональній солідарності українців, мужності і патріотизму українських солдат і офіцерів, добровольців і волонтерів, інженерів і працівників оборонних підприємств України.

Президент зазначив: «Збройні Сили кожного дня і кожної ночі звітують про свою боєготовність тим, що тримають оборону супроти агресора, який за усіма можливими видами ресурсів перевищує нас не в рази, а на порядки. Народжена українська армія здатна ефективно протистояти агресору».

Верховний Головнокомандувач відзначив роль інтенсивної підготовки українських солдат і офіцерів на полігонах і в навчальних центрах. За його словами, масштаб цьогорічної підготовки забезпечив значне нарощування рівня готовності Збройних Сил. «Це адекватне реагування на можливі зміни воєнно-стратегічної обстановки навколо України», — зауважив Президент. Він доручив керівництву Міністерства оборони України та Збройних Сил України надалі нарощувати інтенсивність і якість підготовки армії.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:36
У Миколаєві ДБР встановлює обставини вибухів через які ...
Сьогодні 11:34
8 тис євро за незаконний перетин кордону - Львівські по ...
Сьогодні 10:48
У березні підприємці отримали 1 037 кредитів на 3,9 млр ...
Сьогодні 10:48
Стрілець: Німеччина – надійний партнер України
Сьогодні 10:02
СБУ затримала «крота» фсб, який коригував ракетні удари ...
Вчора 23:42
Віталій Коваль провів зустріч з представником Міністерс ...
Вчора 23:40
Басалаєва: Україна потребує від європейських партнерів ...
Вчора 23:38
Верховний Суд підтвердив законність висновків аудиторів ...
Вчора 23:36
За зловживання зі збитками 1,5 млн грн судитимуть ексза ...
Вчора 23:34
Три лікарні у Львові, Тернополі та польському Кросно ро ...
23 квітня 12:01
На Житомирщині адвокатеса за 30 тис дол «гарантувала» п ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення