Поліцейські Житомирщини проаналізували результати роботи за минулий рік. ФОТО

02.02 17:19    
Поліцейські Житомирщини проаналізували результати роботи за минулий рік. ФОТО

2 лютого у Коростенському відділі поліції відбулося виїзне засідання колегії Головного управління Нацполіції в області, на яке були винесені ключові питання діяльності правоохоронців. За результатами прийняті управлінські рішення щодо покращання організації роботи та визначені пріоритети на 2018.

Участь у засіданні взяли члени колегії ГУНП, радник міністра внутрішніх справ Віталій Француз та керівники структурних підрозділів, відділів і відділень поліції, а також їх заступники.

Начальник ГУНП В’ячеслав Печененко, розпочинаючи роботу, акцентував увагу на вимогах керівництва МВС, озвучених на колегії відомства за підсумками 2017 року. Так, керівник поліції Житомирщини наголосив, що основним критерієм оцінки роботи є думка людей. Також повідомив про створення у складі ГУНП підрозділів детективів та по боротьбі з організованою злочинністю. Серед інших пріоритетів роботи назвав виведення на якісно новий рівень служби дільничних офіцерів поліції та посилення протидії рейдерським проявам в агропромисловому комплексі.

Заступник начальника ГУНП – начальник кримінальної поліції Сергій Крупєй детально проаналізував роботу підрозділів кримінальної поліції Житомирщини упродовж 2017 року. Загалом звернувши увагу присутніх на зменшення на 13,6% (з 16682 у 2016 до 14413 у 2017) кількості зареєстрованих кримінальних правопорушень та одночасне збільшення на 8% їх розкриття (на 472), він водночас вказав і на наявні недопрацювання та недоліки.

Заступник начальника ГУНП – начальник Слідчого управління Олександр Радченко зазначив, що у 2017 році розслідувалось майже 49,5 тисяч кримінальних проваджень (це на 22% більше, ніж у 2016), тобто навантаження на одного слідчого в області складає – 212 проваджень. Завершено 21 тисячу 304 кримінальних проваджень, що становить 43% (39% у 2016 році). До суду направлено 4 тис. 316 кримінальних проваджень, що на 11% більше, ніж минулого року.

Під час аналізу діяльності превентивної поліції заступник начальника ГУНП Артем Лисогор повідомив, що дільничні офіцери поліції Житомирщини визнані кращими в державі за результатами роботи у 2017 року. Водночас у 2018-му на них очікує серйозне переформатування у роботі та створення дільничних офісів при об’єднаних територіальних громадах. Також Артем Лисогор звернув увагу на необхідність активізації діяльності ювенальної поліції. Зокрема, активна профілактична робота буде проводиться як у школі, так і у родинах, особливо у кризових.

Питання стану дисципліни та законності, попередження корупції та надзвичайних подій серед поліцейських, а також обліково-реєстраційної дисципліни у підрозділах поліції стали наступними у порядку денному колегії. Тут виявлені мобільними групами ГУНП порушення в окремих підрозділах не лише обговорювали, а наочно продемонстрували у відеоогляді.

Радник міністра внутрішніх справ Віталій Француз, член колегії ГУНП, серед іншого, розповів про роботу поліцейської комісії протягом минулого року.
Відтак за результатами роботи у 2017 році колегією ГУНП уже вдруге за підсумками минулого року кращим територіальним підрозділом визнано Чуднівське відділення поліції. Також серед кращих визначено Коростенський відділ, Романівське та Овруцьке відділення ГУНП. В якості матеріальних заохочень у зазначені територіальні підрозділи передано транспортні засоби (Коростень, Чуднів) та комп’ютерну техніку (Романів, Овруч).

- Критерій оцінки нашої з вами роботи – це громадська думка. Тому наша щоденна робота – для людей і заради спокою і правопорядку у нашому регіоні. Водночас попереду нас чекає багато нового для удосконалення нашої діяльності: це і створення на базі Житомирського відділу поліції «прозорого офісу» із залученням можливостей, у тому числі фінансових, міжнародних організацій; це і ремонт Кінологічного центру з відкриттям гуртожитку для тих, хто там проходить підготовку; поповнення найближчим часом автопарку поліції транспортними засобами («Шкода», «Ніссан», «Рено»). Також цього року плануємо зробити конкретні кроки для забезпечення наших працівників житлом та загалом покращання матеріально-технічного стану підрозділів поліції, - сказав начальник ГУНП.
Поліцейські Житомирщини проаналізували результати роботи за минулий рік. ФОТО

Поліцейські Житомирщини проаналізували результати роботи за минулий рік. ФОТО

Поліцейські Житомирщини проаналізували результати роботи за минулий рік. ФОТО

Поліцейські Житомирщини проаналізували результати роботи за минулий рік. ФОТО

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення