Голова обласної ради зустрівся з потенційними інвесторами

06.02 12:47    
Голова обласної ради Володимир Ширма 6 лютого провів зустріч з представниками бізнесу, що планують впроваджувати на території області проект з розвитку хмелярства.

Акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Київ-Атлантик Україна», яке виявило бажання розвивати хмелярство на теренах Житомирщини, зацікавлено в отриманні 150 га землі під хмільники в Пулинському або Ємільчинському чи Олевському районах.

Як зазначив один із співвласників товариства Девід Свірі, основним видом продукції, яку виробляє компанія, є високоякісні комбікорми, вітамінні добавки для всіх тварин.
Голова обласної ради зустрівся з потенційними інвесторами

«Компанія спеціалізується на виробництві високоякісної сільськогосподарської продукції, зберіганні і переробці сировини, постачає сільгоспвиробникам техніку та засоби для ведення господарства, випускає комбікорми і кормові концентрати. Ми плануємо розширяти виробництво і готові інвестувати кошти в розвиток хмелярства на Житомирщині», - розповів Девід Свірі.

Спілкуючись з представниками бізнесу, Володимир Ширма зазначив, що обласна влада зацікавлена в інвесторах і буде всебічно допомагати в реалізації інвестиційних проектів на Житомирщині.

«Інвестиції в економіку нашого регіону є одним з найбільш важливих чинників для подальшого розвитку Житомирщини. Ми готові підтримувати чесних і відповідальних інвесторів, які прозоро працюють, створюють додаткові робочі місця, сприяють розвитку інфраструктури, наповнюють місцеві бюджети. Передусім зацікавлені саме в тих інвесторах, які вкладатимуть кошти у сільське господарство. Такі інвестиційні проекти сприятимуть зростанню рівня та якості життя населення в районах», - наголосив Володимир Ширма.
Голова обласної ради зустрівся з потенційними інвесторами

Довідково. Акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Київ-Атлантик Україна» засноване в Україні у 1994 році, офіси якої розміщено в м. Києві та м. Миронівка, Київської області. Акціонерами товариства є компанії США, Німеччини, Франції, Європейський банк реконструкції та розвитку та українські сільськогосподарські підприємства. У 1997 році в м.Миронівці побудовано Інтегрований сільськогосподарський центр постачання, обслуговування та переробки. Загальні вкладення іноземних інвестицій на проектування, будівництво та введення в дію Центру наразі становлять 20 млн дол. США. Для місцевого населення створено близько 150 робочих місць.

До складу Центру входять: зерновий елеватор для збереження одночасно 50 тис. тонн та пропускної спроможності 200 тис. тонн зерна на рік з сушильним та очисним обладнанням, лабораторіями, залізничною гілкою і тепловозом, залізничними та автоваговими, зерновозами тощо; завод з переробки насіння олійних культур річною потужністю 50 тис. тонн; завод комбікормів та кормових концентратів на основі протеїнової конверсії потужністю 65 000 тонн на рік та підрозділ обслуговування сільгоспвиробників. Сьогодні це перший в Україні приватний елеватор, оснащений провідними західними технологіями та найновішим обладнанням, що забезпечують високу якість та надійне зберігання зерна.
Голова обласної ради зустрівся з потенційними інвесторами

Голова обласної ради зустрівся з потенційними інвесторами

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:10
У МВС відбулася робоча зустріч із представниками Європе ...
Сьогодні 11:02
У Дніпрі завершено аварійно-рятувальні роботи
Сьогодні 11:01
Около 11 тыс волынян зарегистрировались для прохождения ...
Сьогодні 10:59
7 волынских проектов по защите окружающей среды получат ...
Сьогодні 10:57
Івано-Франківські рятувальники ліквідували пожежу в при ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення