Начальник поліції Житомирщини розповів депутатам обласної ради про результати роботи

Начальник поліції Житомирщини розповів депутатам обласної ради про результати роботи

07.03 17:11    
7 березня на засіданні сесії Житомирської обласної ради депутати одним з питань розглянули результати діяльності Головного управління Національної поліції в Житомирській області упродовж 2017 року. Керівник ГУНП В’ячеслав Печененко відповів на запитання під час обговорення та пообіцяв впроваджувати ініціативи територіальних громад щодо поліпшення безпеки і правопорядку.

Інформацію про результати діяльності Головного управління Національної поліції в Житомирські області було попередньо розглянуто під час роботи у відповідному комітеті обласної ради. Окрім того, керівник поліції озвучив ключові показники результатів діяльності упродовж минулого року, зазначивши, що робота правоохоронців не завжди оцінюється статистичними показниками, які не відображають її напруженість та складність:

– Загалом упродовж 2017 року на 13,6 % зменшилась кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень на території області, при цьому на 8,4% збільшилося їх розкриття, - повідомив він і назвав найрезонансніші злочини, розкриті поліцією регіону у минулому році.

Керівникові поліції депутати поставили низку питань щодо останніх гучних подій та актуальних аспектів правопорядку. Окремої уваги потребувала ситуація у Новоград-Волинському районі, де нині безпеку та правопорядок забезпечують додаткові сили правоохоронців та спецпідрозділ поліції особливого призначення ГУНП Житомирщини у зв’язку із подіями, пов’язаними із викриттям групи чорних лісорубів та затриманням окремих фігурантів.

Серед іншого, керівник обласної поліції також розповів про найближчі перспективи удосконалення служби та переформатування діяльності підрозділів. Зокрема, мова йшла про створення дільничних станцій при об’єднаних територіальних громадах. Уже найближчим часом перший такий офіс планується відкрити у селищі Озерному Житомирського району.

В’ячеслав Печененко відповів і на запитання щодо протидії поліції нелегальному гральному бізнесу, боротьби із наркозлочинністю, розслідування конкретних кримінальних проваджень, а також превентивних заходів по забезпеченню безпеки та правопорядку.

Завершуючи виступ, очільник ГУНП запевнив, що при належній підтримці депутатів всіх рівнів та органів місцевого самоврядування поліція Житомирщини і надалі забезпечить законність, правопорядок, дотримання прав і свобод громадян.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення