У Житомирі проведено виїзне розширене засідання комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників

19.04 10:13    
У Житомирі проведено виїзне розширене засідання комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників

У засіданні взяли участь начальник Північного регіонального управління генерал-майор Валерій Курніков, представники Житомирської обласної державної адміністрації та ветеранських організацій.

17 квітня 2018 року на базі Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України проведено виїзне розширене засідання комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників.

У засіданні взяли участь начальник Північного регіонального управління генерал-майор Валерій Курніков, представники Житомирської обласної державної адміністрації та ветеранських організацій.

У вступному слові голова комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників генерал-лейтенант у відставці Анатолій Макаров зосередив увагу учасників засідання на важливості розгляду питання щодо стану та основних напрямів взаємодії Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, навчальними закладами та громадськими організаціями з питань національно-патріотичного виховання молоді.

Перед учасниками засідання виступили заступник голови комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників генерал-майор запасу Сергій Треус, голова ради Київської організації ветеранів-прикордонників генерал-майор запасу Сергій Савін та начальник відділу організації роботи зі зверненнями громадян та взаємодії з громадськістю Департаменту організації повсякденної діяльності та соціально-гуманітарного забезпечення Адміністрації Держприкордонслужби України полковник Володимир Харкавий. У своїх виступах доповідачі зосередили увагу на тому, що сьогодні, як ніколи, потрібні нові підходи і нові шляхи до виховання патріотизму: як почуття і як базової якості прикордонника. Головним завданням ветеранських організацій та державних органів є необхідність побудувати спільну роботу так, щоб сама її організація, зміст та військове середовище виховували прикордонників у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності та самобутності.

Учасниками засідання було обговорено хід виконання Програми невідкладних дій Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників із національно-патріотичного виховання до 2020 року та визначені шляхи подальшої взаємодії у цій роботі з органами Державної прикордонної служби, Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, Житомирської обласної державної адміністрації, у тому числі з управліннями освіти і науки та молоді і спорту, навчальними закладами та громадськими організаціями.

Головою комітету Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників генерал-лейтенантом у відставці Анатолієм Макаровим вручено заохочувальні відзнаки членам ветеранської організації та офіцерам Північного регіонального управління.

Ветеранів-прикордонників та запрошених учасників засідання було ознайомлено з експозиціями музею Північного регіонального управління та музею космонавтики імені Сергія Павловича Корольова. Вихованці спортивного клубу «Омега» продемонстрували ветеранам-прикордонникам свої навички тактики ведення бою, володіння вогнепальною і холодною зброєю та рукопашним боєм.

На завершення заходу ветерани-прикордонники вшанували пам’ять прикордонників з покладанням квітів до могил.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення