Проблеми пробації обговорили у прокуратурі області

25.05 16:49    
У прокуратурі Житомирської області відбувся навчально-практичний семінар на тему «Актуальні питання нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру», організований галузевим відділом прокуратури області.
У роботі семінару взяли участь керівники місцевих прокуратур, їх заступники та прокурори місцевих прокуратур, відповідальні за діяльність на вказаному напрямі, а також представники органів пробації області.
Проблеми пробації обговорили у прокуратурі області

Відкриваючи навчальний семінар, начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Сергій Костюк зауважив, що проведення такого заходу є важливим, оскільки зміни у чинному законодавстві вимагають не лише чітких знань новел, а й компетентне застосування їх у практичній діяльності прокурорів.

У своєму виступі керівник структурного підрозділу прокуратури області акцентував увагу саме на головних завданнях та проблемних питаннях здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні кримінальних покарань та інших заходів примусового характеру.

Сергій Костюк наголосив: «Реформування правоохоронної системи держави у цілому та органів прокуратури зокрема вимагає від нас постійного удосконалення методів здійснення наглядової діяльності з метою забезпечення належного стану законності у нашому регіоні, неухильного дотримання конституційних прав в'язнів».
Перед учасниками семінару також виступив начальник філії державної установи «Центр пробації» в Житомирській області Анатолій Бобриньов, який зупинився на практичних аспектах виконання територіальними підрозділами пробації області вимог Закону України «Про пробацію» в умовах реформування.

Прокурори галузевого відділу прокуратури області Сергій Філь, Андрій Мартинюк та Вадим Фещенко у своїх виступах акцентували увагу присутніх на наявні недоліки на різних об’єктах нагляду області та окреслили шляхи посилення прокурорського нагляду на цьому напрямку діяльності.

В обговоренні проблемних питань у сфері пробації також свої міркування висловила заступник Житомирського міського відділу пробації Світлана Мудрієвська.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення