Обрано керівника філії Суспільного мовлення

01.03 16:46    
У регіональних філіях Суспільного мовлення UA: ЖИТОМИР та UA: ЛЬВІВ провели конкурсний відбір кандидатів на посади продюсера та менеджера філії відповідно.

25 лютого члени правління ПАТ "НСТУ" провели співбесіди з кандидатами.

На посаду продюсера UA: ЖИТОМИР претендували троє кандидатів. За результатами проведених співбесід продюсером Житомирської регіональної філії став Олексій Гайдучик. Він розповів про свої плани на новій посаді:
"Кожна людина має у щось вірити. Я вірю в незалежне, якісне, одним словом — "суспільне" мовлення! До мого призначення в Житомирській філії була зроблена величезна робота, як моїм попередником Володимиром Ладижцем, так і кожним співробітником філії. Моє завдання, в першу чергу, зберегти та примножити всі напрацювання. Не хочеться пафосно говорити про плани… просто хочеться прийти і працювати! Робити. Будувати. Формувати. Творити", — сказав новопризначений продюсер.

Олексій Гайдучик має досвід роботи ведучим, автором проектів, редактором ранкового ефіру комерційного телеканалу СК1 в місті Житомирі. Працював режисером реклами, а з 2018 року — головним режисером комерційного телеканалу Т1 у Тернополі.

На посаду менеджера Львівської регіональної філії надійшли заявки від 4 кандидатів. Після проведення співбесід, обговорення й оцінювання претендентів менеджером UA: ЛЬВІВ було обрано Тетяну Колісніченко.

Від грудня 2018-го, коли Тетяна Колісніченко розпочала виконувати обов’язки менеджера UA: ЛЬВІВ, у філії провели ремонти приміщень, оптимізували площі та оновили студію інформаційної програми й проекту "Тема дня".

"Найближчим часом плануємо відремонтувати покрівлю головного корпусу філії та зробити ремонт на "прохідній", а також — оновити студію ранкового проекту телеканалу. Окрім цього, зараз активно шукаємо орендарів для вивільнених приміщень у філії, — розповіла менеджерка UA: ЛЬВІВ Тетяна Колісніченко. — Хочу, щоб Львівська філія Суспільного була затишною і для гостей наших ефірів, і для працівників. Щойно потеплішає — приберемо сад, який є окрасою території UA: ЛЬВІВ, та зробимо його відпочинковою зоною".

Раніше Тетяна Колісніченко виконувала обов’язки менеджера Тернопільської філії, а також очолювала департамент регіонального розвитку Національної суспільної телерадіокомпанії України, до того обіймала посаду виконавчого директора Хмельницької філії НСТУ "Поділля-центр".

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:50
У Варшаві відбулися українсько-польські урядові консуль ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення