Депутати затвердили звіт про виконання плану роботи Житомирської міської ради та діяльність секретаря міської ради Наталії Чиж

17.09 18:47    
Депутати затвердили звіт про виконання плану роботи Житомирської міської ради та діяльність секретаря міської ради Наталії Чиж

Сьогодні, 17 вересня, під час 53 сесії міської ради секретар міської ради Наталія Чиж прозвітувала про виконання плану роботи Житомирської міської ради та свою діяльність.

Секретар міської ради зазначила, що протягом 2018 року підготовлено та опрацьовано 14 сесій міської ради, які складались з 15 пленарних засідань, та де було прийнято 423 рішення. Також протягом 2018 року було скликано 8 позачергових сесій Житомирської міської ради.

Аналізуючи динаміку прийнятих рішень протягом 2014-2018 років, Наталія Чиж зазначила збільшення кількості прийнятих рішень (2014-234; 2015-237; 2016-465; 2017-384 та 2018 – 423). Секретарем міської ради протягом 2018 року було забезпечено організацію та проведення 203-х засідань постійних комісій.

Наталія Чиж координує роботу виконавчих органів міської ради – відділ організаційного забезпечення депутатської діяльності та управління по зв’язках з громадськістю.

«У 2018 року Житомирська міська рада за підсумками дослідження експертів Інституту масової інформації (ІМІ), проведеного за підтримки Freedom House, залишається однією з кращих за створення умов для роботи ЗМІ, другий рік поспіль, утримуючи відзнаку «Рада дружня до медіа». Цього ж року Житомир, за підсумками дослідження експертів Міжнародної організації «Transparency International», посів 5-е рейтингове місце у проекті «Прозорі міста», - сказала Наталія Чиж.

У рамках третього циклу реалізації громадського бюджету у м. Житомирі протягом 2018 року було залучено більше 12 тис. мешканців, подано 108 ініціатив, з яких 80 винесені на голосування. Протягом 2018 року та першої половини 2019 року були реалізовані 11 проектів Бюджету участі: «Екосквер на Старому бульварі»; «Європейські електронні табло»; «Вуличний сценічний майданчик «Натхнення» на Бульварі Польському»; «Громадська інтернет-бібліотека «Велесова книга»»; «Інтелектуальна мережа» - шахові клуби у міських бібліотеках»; «Музичний фонтан «Фонтан щастя» зі світлодіодною під світкою»; «Музична школа – симфонія дитячих»; «Дитячий парк «Моя дитяча мрія»»; «Ігровий та спортивний простір «Активний відпочинок на Мар’янівці»»; «Здорове навчання – здорове дозвілля» та «Мультиспортивний майданчик біля ЗОШ №28 та №16», реалізація інших проектів триває.

У 2018 році було значно активізовано взаємодію Житомирської міської ради з містами-партнерами, національно-культурними товариствами та релігійними організаціями. Підписано Меморандум про співпрацю між містами Житомирта Хулун-Буір. Проведено низку зустріч з представниками міст – партнерів, дипломатичних відомств іноземних держав. Робочі зустрічі відбулися з представниками Посольства Республіки Польща в Україні, Посольства Словенії в Україні, Посольства Чеської Республіки в Україні та Посольства Республіки Індонезія в Україні. За сприяння секретаря міської ради у Житомирі було започатковано традицію, запроваджену у багатьох демократичних державах світу, - молитовні сніданки.

Секретар міської ради забезпечує координацію заходів щодо організації та проведення загальноміських свят у Житомирі.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Сьогодні 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Сьогодні 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Сьогодні 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Сьогодні 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Сьогодні 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Сьогодні 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Сьогодні 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Сьогодні 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Сьогодні 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення