Організатори забігу єдності «Поліція передає естафету» закликали житомирян до участі

07.06 16:26    
Організатори забігу єдності «Поліція передає естафету» закликали житомирян до участі

7 червня на Старому бульварі біля Головного управління Нацполіції Житомирщини організатори прийдешнього спортивного заходу розповіли про ідею, зміст і порядок проведення забігу єдності та оголосили про фіксацію рекорду у Книзі рекордів України. Також запросили всіх охочих до реєстрації на участь у спільному з поліцією забігу.

Головне управління Національної поліції в Житомирській області ініціювало проведення спортивно-масового заходу Забіг єдності «Поліція передає естафету». До її реалізації долучилась Неурядова організація «Сучасний формат», спортсмени та Житомирська міська рада.

Детальніше про захід організатори розповіли 7 червня на спільній прес-конференції.

– Ця значна спортивна подія буде уже цього тижня, 12 червня. Забіг відбуватиметься як за участі дорослих команд з числа поліцейських і представників громади, так і дитячих – відповідно до віку. Також працюватиме безпекове містечко, де усі бажаючі зможуть познайомитись із роботою багатьох служб і підрозділів поліції, у т.ч. спеціального призначення, - презентував прийдешній захід начальник ГУНП в Житомирській області Юрій Олійник.

Мета заходу – залучити якомога більше жителів громади до діалогу безпеки. Форма проведення – це командна естафета. Кожен з учасників пробіжить центральними вулицями Житомира 3 км, а разом – 12 км.

– Ми хочемо донести до всієї громади, що безпека – це наша спільна справа і залежить від дій кожного з нас. Тому ми біжимо разом. Не від поліції, а з поліцейськими! – зазначила виконавча директорка неурядової організації “Сучасний Формат” Жанна Соловйова.

Оскільки такий формат є нестандартним та відбудеться вперше в Україні, планується досягнення нового рекорду в у категорії «Спорт, масові заходи», а саме: наймасовіший спортивний забіг нового формату: змішана естафета містян та поліцейських. Фіксацію рекорду проведуть представники Книги рекордів України.

Житомирська триатлетка Анна Абдулова, яка також долучилась до організації забігу єдності, розповіла про запланований сценарій спортивного свята і про подарунки та нагороди, що чекають учасників.

Своєю чергою, радник Житомирського міського голови Олександр Черняхович підкреслив, що міська влада також підтримує ініціативи правоохоронних органів та громадських організацій щодо проведення подій культурного та спортивного життя міста.

Організатори проінформували про тимчасове обмеження руху транспорту 12 червня з 9.00 до 12.00 по ділянках вулиць Великій Бердичівській (від вул. Театральної до вул. Шевченка), Пушкінської (від вул. Чорновола до Нового бульвару) та на Старому бульварі (біля ГУНП в Житомирській області). Відтак житомирян просять із розумінням поставитись до запланованих змін.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення