Губернатор Житомирщини отримав нагороду. ФОТО

30.09 10:38    
Як стало відомо Інтернет-виданню Рупор Житомира, 29 вересня, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Григорій Педченко на 240-му Центрі підготовки підрозділів у Житомирській області вручив відомчі нагороди голові Житомирської обласної державної адміністрації Сергію Рижуку. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Губернатор Житомирщини отримав нагороду. ФОТО


– Від керівництва Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України хочу подякувати керівництву Житомирської області в особі пана Сергія Рижука за допомогу в проведенні навчання на території 240-го Центру підготовки підрозділів 8-го армійського корпусу. Доклавши для цього зусиль, і матеріальних, і моральних, Ви довели правдивість гасла “Народ і армія єдині!”, – наголосив генерал-полковник Григорій Педченко.

Начальник Генерального штабу ЗС України вручив губернатору почесний нагрудний знак начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України “За доблесну військову службу Батьківщині” і знак Збройних Сил України.

Губернатор Житомирщини отримав нагороду. ФОТО


У свою чергу, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук, приймаючи нагороди, від імені всіх житомирян та жителів області висловив подяку Міністру оборони, начальнику Генерального штабу, всім генералам, офіцерам, військовослужбовцям служби контрактом та строковикам Збройних Сил.

– Нарешті місто Житомир, яке знаходиться від полігону на відстані близько 15 кілометрів, почуло цю військову канонаду: автоматну, кулеметну, гранатометну, танків, самохідних артилерійських установок та інших видів озброєння, гуркіт вертольотів. Я впевнений, що відгомін цієї канонади не схвилював нас, цивільних, а навпаки – заспокоїв, – зазначив він.

Губернатор Житомирщини отримав нагороду. ФОТО


За словами Сергія Рижука, навчання “Взаємодія – 2010” названі дуже правильно ще й тому, що під час них взаємодіють не тільки всі роди військ, а й має місце взаємодія армії і народу.

Говорячи про фінансування Збройних Сил України, губернатор Житомирщини зазначив, що фінансування армії – це не стільки питання для Міністра оборони, як для представників владних структур усіх рівнів.

– Тому що ми повинні – і ми день і ніч над цим працюємо – підняти економіку, щоби Збройні Сили мали можливість займатися повноцінною підготовкою. Тому що ми заборгували рідній армії! На превеликий жаль, забуто той банальний вислів, що народ, який не забезпечує свою армію, годуватиме чужу, – підкреслив Сергій Рижук. – У нас так не буде. І я пишаюся тим, що виконую нещодавно виданий Указ Президента України про добровільне шефство областей, підприємств і організацій над армією.

Губернатор Житомирщини отримав нагороду. ФОТО

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення