Губернатор Житомирщини Юрій Забела вітає зі святом Незалежності

Губернатор Житомирщини Юрій Забела вітає зі святом Незалежності

19.08 10:46    
ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!


Щороку, наближаючись до визначної дати в історії української держави, - її Незалежності, я, як голова обласної державної адміністрації, узяв собі за правило підводити символічну риску під зробленим та досягнутим, зокрема на Житомирщині, за ще один рік.

І кожного разу постає питання – «Чим прославилася область за цей період? Що здобула і що втратила? Чи є вагомим внесок представників виконавчої гілки влади у розвиток регіону?». Шкода, що іноді доводиться констатувати прикрі факти непорозуміння різних політичних сил, протистояння котрих не може не відбитися і на нашій області. Прикро, що від авантюр, до яких вдаються окремі «високі» політичні фігури, прямопропорційно залежить статок і добробут простих людей та їхніх родин.

Прийшовши в область, я задався метою «прибрати» від Житомирщини приставку депресивна. І,повірте, це вдається. Минулоріч ми вперше за роки незалежності зібрали понад мільйон тонн зернових і цьогоріч, що особливо приємно відзначити, стрімко наближаємось до цієї відмітки.

За останні роки просто фантастично збільшився потік інвестицій, завдяки чому почала розвиватися економіка регіону, з’явилися нові робочі місця і відчутно зросла заробітна плата. Почали розвиватися ключові для економіки області галузі – деревообробна, каменедобувна, лісопереробна, харчова та легкої промисловості. Відрадно, що вводилися в експлуатацію нові об’єкти, серед яких заклади охорони здоров’я та освіти. Безумовно, цей, 18–й рік Незалежності, такими показниками пишатися не може. Сьогодні, як би не прикрашали нашу дійсність окремі політики, ми фіксуємо збитки та спади виробництва, суттєве скорочення робочих місць, фінансовий колапс банківських установ, відтак, унеможливлення кредитування у сфері будівництва, а у сезон сільськогосподарських підприємств.

Я щиро вірю у те, що ми подолаємо цей кризовий відрізок часу, котрий фактично поставив на коліна промисловість області, а відтак, знизив рівень достатку поліщуків. Наше завдання на часі – утримати на рівні досягнутого основні соціально – економічні показники. Тоді як головним завданням громади буде зробити вірний вибір і свого часу проаналізувати пустопорожні обіцянки з реальними діями і, зрештою, позбавити влади тих, хто «працює» лише на словах та в рекламах.

Напевно, мої слова можуть видатися декому і певним відчаєм, однак я хочу запевнити усіх, що відчаю немає і не буде. Щоденно обласна державна адміністрації бореться, як єдиний злагоджений механізм, проти свавілля окремих одноосібно прийнятих рішень на урядовому рівні.

Шлях незалежності будь – якої молодої країни не давався легко. Я, як свідомий громадянин України, вірю в її майбутнє, більш того, переконаний, що такої думки дотримується вся житомирська громада.

Я вітаю Вас, дорогі мої співвітчизники, із великим історичним святом у житті нашої молодої держави, зичу кожному з Вас і Вашим родинам – добра, благополуччя, любові, статку і процвітання. Будьте щасливими і заможними, багатими на добрі справи і добрі вчинки!


Зі святом Незалежності!
З любов’ю до рідної землі
Юрій ЗАБЕЛА,
голова Житомирської обласної державної адміністрації


RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Коментар
talib - 20 серпня 2009 09:17   
Какой цинизм!!!!Да если б и не было мирового кризиса,то такие шакалы,как Забела,придумали бы его......В какой стране он живёт? Такое ощущение,что просыпаясь по утрам,долго ворочаясь,он вспоминает о том,как именно называется его княжество,"рулить" которым его поставили.......Поздравь пенсионеров,поздравь онкобольных,нищих и больных сахарным диабетом,поздравь не словами,а помощью.......
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення