Максим Бугайчук: Механізм отримання землі військовим буде спрощеним

Максим Бугайчук: Механізм отримання землі військовим буде спрощеним

11.07 12:22    
На Житомирщині військовослужбовці, учасники антитерористичної операції (АТО) на сході України мають право безкоштовно отримати земельні ділянки протягом одного-двох місяців без лишнього клопоту, - підкреслив начальник Головного управління Держземагентства у Житомирській області Максим Бугайчук під час наради з керівникам територіальних органів та підрядних організацій, яка пройшла 9 липня 2014 року. На нараді обговорено як проходить робота в даному напрямку. Для активної роботи прийнято наказ по затвердженню плану дій, в якому зазначено, що повинні зробити працівники та з яким терміном.

Нагадаємо, за ініціативи Голови Держземагентства України Сергія Рудика, в Житомирській області виділено 460 гектарів земельних наділів для безкоштовної передачі у власність військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції у східних областях України. Керівником Головного управління надано доручення збільшити кількість масивів та площі земель, які можуть бути передані.

Для того, щоб оформити у власність земельну ділянку, військовослужбовцеві необхідно із заявою звернутися безпосередньо в управління Держземагентства за місцем проживання. При собі заявникові потрібно мати документи, які посвідчують участь в антитерористичній операції (посвідчення, наказ, довідка ін).
«Всі мають чітко знати яким чином відводити земельні наділи, зі сторони органів Держземагентства має бути відкрита, на високому рівні поставлена організаційна та технічна підготовка, - сказав Максим Володимирович. Починати потрібно з ініціативи. Механізм отримання землі військовим буде спрощеним. Для чесного поділу землі за основу буде братись місце прописки».

Додатково на нараді розглянуто питання аналізу долі ринку землевпорядних робіт, що виконуються державними підприємствами та зауваження до роботи територіальних органів Держземагентства і розробників документації із землеустрою.

На завершення Максим Володимирович доручив керівникам територіальних органів Держземагентства та державних підприємств чітко та уважно перевіряти угіддя та навести порядок у своєму підрозділі.

Нагадаємо, за ініціативи керівника Головного управління Максима Бугайчука землевпорядники області нещодавно передали допомогу військовослужбовцям на загальну суму18 тисяч гривень. За ці кошти було закуплено 24 комплекти форми, продукти харчування, пальне та інші необхідні речі. Вже 8 липня 2 машини доїхали до 95 аеромобільної бригади.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: http://ruporzt.com.ua/
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:15
П'ятеро людей отримали травми в результаті двох ДТП на ...
Сьогодні 00:02
У Львівському районі внаслідок зіткнення з автомобілем ...
Вчора 23:58
Працівники поліції виявили 16-річного студента з наркот ...
Вчора 23:54
У Львові поліцейські затримали зловмисницю, підозрювану ...
Вчора 23:51
Малий бізнес Рівненщини сплатив до місцевих бюджетів ма ...
Сьогодні 00:54
Україна визначила стратегічні цілі у протимінній діяльн ...
Сьогодні 00:01
У Києві відбулася зустріч, присвячена підтримці реформи ...
Вчора 23:59
Газовики прифронтових областей отримали 20 тонн обладна ...
Вчора 23:57
Сергій Марченко зустрівся з міністрами фінансів G7
Вчора 23:55
Бігун: Іноземні інвестори можуть диверсифікувати ризики ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення