Житомирська митниця ефективно співпрацює з антикорупційним сервісом «Пульс»

Житомирська митниця ефективно співпрацює з антикорупційним сервісом «Пульс»

31.03 19:58    
Житомирською митницею ДФС за поточний рік опрацьовано два звернення, які надійшли на антикорупційний сервіс «Пульс» Державної фіскальної служби України, щодо черги в напрямку «виїзд з митної території України» в пункті пропуску «Виступовичі» митного посту «Північний» Житомирської митниці ДФС. Зумовлене, внесенням у базу інформації про всіх пасажирів, які переміщуються через державний кордон.

За результатами опрацювання повідомляємо, що згідно інформації, наявній в АСМО «Інспектор», за час робочої зміни з 09.00 год. 25.03.2017 до 09.00 год. 26.03.2017 в пункті пропуску «Виступовичі» в напрямку руху «виїзд з митної території України» здійснено пропуск по «зеленому коридору» - 187 одиниць ТЗ, прослідувало 684 особи (середній час митного оформлення ТЗ - 03 хв. 27 сек.); по «червоному коридору» - 103 одиниці ТЗ, прослідувало 331 особа (середній час митного оформлення ТЗ - 26 хв. 02 сек.). Спільним наказом від 28.11.2005 № 1167/886/824/643/655/424/858/900 «Про затвердження Часових нормативів виконання контрольних операцій посадовими особами, які здійснюють контроль осіб, товарів і транспортних засобів у пунктах пропуску через державний кордон України» визначено, що тривалість виконання контрольних операцій посадовими особами митниці для легкових, вантажних автомобілів та автобусів становить: транспортний засіб – до 10 хвилин; особа – до 2 хвилин; товар – до 2 год. Тривалість виконання митних формальностей, здійснених 25.03.2017 року, відповідає встановленим часовим нормативам.

Посадовими особами ВМО «Виступовичі» митного посту «Північний» митні процедури здійснювались відповідно до статті 320 Митного кодексу України шляхом обрання необхідних форм та обсягів контролю, достатніх для забезпечення додержання законодавства з питань державної митної справи та міжнародних договорів при митному оформленні. Усі транспортні засоби оформлялись в порядку черговості та з урахуванням часу їх прибуття до зони митного контролю.

Також необхідно відмітити, що 22.03.2017 року здійснено оновлення в АСМО «Інспектор» ПІК «Журнал пункту пропуску» та «Електронний журнал пасажирського пункту пропуску», в яких додані модулі щодо внесення інформації про усіх пасажирів, які прямують в транспортному засобі, зокрема посадовими особами митниці здійснюється внесення наступної інформації: прізвище, ім’я, по-батькові, дата народження, громадянство, серія та номер паспорту, дата народження та місце проживання пасажирів, що відповідно вплинуло на збільшення часу внесення інформації до АСМО «Інспектор».

Разом з тим, посадовими особами митниці в межах повноважень з метою забезпечення ритмічного функціонування пункту пропуску, уникнення скупчення транспортних засобів та утворення черг в часи накопичення транспортних засобів вживаються наступні заходи, зокрема запроваджується реверсний рух та здійснюється перерозподіл посадових осіб відділу митного оформлення по відповідних смугах руху та напрямках з урахуванням накопичення та кількості транспортних засобів.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення