Прокурори Житомирщини на семінарі обговорили проблемні питання нагляду за додержанням кримінально-виконавчого законодавства

29.05 09:35    
У прокуратурі Житомирської області, відбувся навчально-практичний семінар на тему: «Проблемні питання здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру на сучасному етапі», у якому взяли участь керівники місцевих прокуратур та прокурори, відповідальні за даний напрям роботи.

На семінарі, до участі у якому запрошені й представники інших відомств області, розглянуто та обговорено важливі аспекти прокурорської діяльності з цього напряму.
Прокурори Житомирщини на семінарі обговорили проблемні питання нагляду за додержанням кримінально-виконавчого законодавства

Зокрема, начальник відділу охорони, режиму та нагляду в Житомирській області Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції Дмитро Стуга у своєму виступі зупинився на питанні реформування кримінально-виконавчої системи України.

Заступник начальника Житомирського міського відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання покарань та пробації Міністерства юстиції Світлана Мудрієвська поінформувала про стан виконання в області положень Закону України «Про пробацію».

Начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Сергій Костюк зосередив увагу учасників семінару на завданнях та проблемних питаннях здійснення прокурорського нагляду за додержанням законів при виконанні кримінальних покарань та інших заходів примусового характеру.

Під час семінару обговорено й інші питання, зокрема, особливості здійснення нагляду за додержанням законів при застосуванні примусових заходів за адміністративні правопорушення на сучасному етапі, законодавчі новели тощо.

Крім теорії, учасники семінару мали можливість перевірити свій рівень знань на практиці, пройшовши тестування на предмет опанування змін у кримінально-виконавчому законодавстві, які відбулися у 2017 році.

Варто додати, що організатори семінару продумали не тільки змістовність та інформаційну насиченість виступів, а й забезпечили їх візуалізацію, проілюструвавши відеослайдами.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення