Фонд громади Житомира - знову з відзнакою

02.10 09:43    
Цьогорічним Національним рейтингом благодійників Фонд громади Житомира визнано лідером у номінації “Сума витрачених коштів на благодійну діяльність у 2016 році відносно 2015 року. Витрати у сфері економічного розвитку.”
Фонд громади Житомира - знову з відзнакою

У п’ятницю, 29 вересня 2017 року, у Radisson Blue Hotel (м. Київ) відбулося урочисте відзначення лідерів та учасників щорічного Національного рейтингу благодійників. На захід з’їхалися представники фондів та організацій з усієї України.

Національний рейтинг благодійників – це професійний незалежний рейтинг благодійних фондів та організацій, які готові оприлюднювати свої податкові звіти. Український форум благодійників разом з авторитетними партнерами проводять Рейтинг з 2013 року. Мета Рейтингу благодійників – сприяти розвитку підзвітної благодійності в Україні та відзначити ті благодійні організації, які працюють за високими стандартами і готові публікувати фінансові звіти. Адже підзвітність – це фундамент довіри до благодійності.

Володимир Шейгус, виконавчий директор ІСАР “Єднання” у своєму привітанні переможців рейтингу сказав: “Важливо переходити від разової благодійності до благодійності системної, або по-іншому – філантропії. Приємно, що з кожним роком в Україні кількість організацій та фондів, які прозоро ведуть свою діяльність, зростає.”
Фонд громади Житомира - знову з відзнакою

“Для команди Фонду громади Житомира ця відзнака є дуже вагомою та цінною,оскільки це – результат нашої плідної дворічної співпраці із Представництвом МОМ в Україні та фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. У 2015 році ми розпочали на Житомирщині програму розвитку мікропідприємництва та самозайнятості внутрішньо-переміщених осіб та місцевого населення. Учасники проходять навчання із бізнес-планування, готують та захищають свої бізнес-плани, і, у разі успішного захисту бізнес-планів, отримують обладнання для започаткування, або розширення власної справи. Станом на кінець вересня 2017 року вже понад 300 учасників програми отримали обладнання на загальну суму більше 8 мільйонів гривень, що є значною інвестицію у покращення якості життя як самих учасників, так і Житомирського регіону в цілому”, – розповідає Жанна Соловйова, голова правління Фонду громади Житомира.

Нагадаємо, що восени 2016 року Фонд громади Житомира отримав лідерство та відзнаку Національного рейтингу благодійників у номінації “Витрати у сфері економічного розвитку у 2015 році”.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:04
Відбулося засідання Наглядової ради Центру гуманітарног ...
Вчора 23:02
36 млрд грн банківських кредитів отримали аграрії на ро ...
Вчора 21:00
СБУ затримала помічника Шуфрича, який фінансував росгва ...
Вчора 19:08
Викритий на обмані чоловік намагався відкупитись на кор ...
Вчора 16:07
В Запоріжжі рятувальники ліквідували пожежу на територі ...
17 квітня 15:50
Жіночий рюкзак та кросівки: які вибрати для абсолютної ...
17 квітня 10:14
Для чого потрібна індивідуальна упаковка?
16 квітня 23:46
Курорты в Болгарии: От полноценного отдыха – до позитив ...
15 квітня 23:13
Онлайн-оценка золотых монет: как не ошибиться с выбором ...
15 квітня 17:50
Особливості запальничок та розпалювачів для гриля
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення