Художника Юрія Камишного нагорожено відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня

Художника Юрія Камишного нагорожено відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня

18.10 10:58    
Нагородити Юрія Камишного відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня. Таке рішення прийнято сьогодні, 18 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Члени виконавчого комітету, враховуючи клопотання Обласної молодіжної творчої спілки художників та мистецтвознавців, відповідно до протоколу комісії з питань нагородження громадян та юридичних осіб за заслуги перед містом Житомиром відзнаками Житомирської міської ради та її виконавчого комітету від 4 жовтня 2017 року №25, прийняли рішення нагородити Юрія Костянтиновича Камишного, члена Національної спілки художників України, відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня за високу професійну майстерність та значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтва.

Юрій Костянтинович Камишний – член Національної спілки художників України з 1992 року, член Міжнародної Спілки художників під егідою ЮНЕСКО з 2005 року, член Міжнародної професійної спілки художників з 2005 року, почесний член Обласної молодіжної творчої спілки художників та мистецтвознавців з 2007 року. З 1990 року художник організував більше 50 персональних виставок, протягом останніх п’яти років – 26: в Національному музеї Тараса Шевченка (м. Київ), у Київському музеї Лесі Українки, у Львівській галереї мистецтв, в Одеському музеї імені Н.К.Реріха, Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара» (м. Київ), Центрі Української Культури та Мистецтв (м. Київ) та у Житомирі. Юрій Костянтинович постійний учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок та заходів. А саме: участь у міжнародному симпозіумі в м.Мамалпурам (Індія), у виставці «Стародавнє Трипілля.

Сім тисяч років духовного мистецтва» в Українському інституті Америки у Нью-Йорку, персональна виставка в Посольстві України в Королівстві Нідерландів. А також участь в численних заходах, спрямованих на укріплення культурної співдружності України та Індії, за підтримки Посольства Індії в Україні та Міністерства культури України.

Протягом 2014-2017 років Юрій Камишний займався активною громадською діяльністю, спрямованою на підтримку воїнів АТО та патріотичне виховання молоді. За його участі проходили лекції для молоді, благодійні аукціони, творчі вечори у військових шпиталях. Каталог живописних творів «За це варто жити» було видано та передано бійцям 95-ї десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення