Обрано менеджера і продюсера Житомирської філії Суспільного

08.12 13:50    
За результатами конкурсу менеджером Житомирської філії Суспільного обрали Самарцева Артура, а продюсером – Ладижця Володимира.

Самарцев Артур тимчасово виконував обов'язки директора філії НСТУ в Житомирі з вересня поточного року. До цього протягом 5 років був директором ТВО радіо, а ще раніше працював заступником директора ТВО радіо та старшим редактором радіо "Житомирська хвиля". За час роботи т.в.о. Директора Житомирської філії Суспільного Артур Самарцев створив прес-центр для проведення конференцій та навчання співробітників, відремонтував й обладнав приміщення редакції суспільно-політичного напряму, підготував приміщення для цифрової студії випуску інформаційних телепрограм, представив колективу плани щодо об'єднання радіо й телебачення, подальші кроки адміністративної реформи тощо.

Ладижець Володимир керував створенням та запуском нового телеканалу в Тернополі: Підбирав і навчав команду, розробляв та втілював концепцію мовлення телеканалу, готував розважальні й інформаційно-аналітичні проекти. Керував та був головним режисером телеканалу в Житомирі, а також розробляв сітку мовлення і втілював нові формати передач на "Першому кабельному" в Ужгороді, будучи співзасновником та головним режисером цієї телерадіокомпанії. Володимир Ладижець працював і як автор та режисер-постановник короткометражного кіно, скетчкомів і рекламних роликів.

Нагадаємо, що вперше в історії НСТУ керівників регіональних філій не призначали, а обирали на відкритому конкурсі. Взяти участь у конкурсі могли всі охочі, які відповідали кваліфікаційним вимогам, зазначеним у Положенні про конкурсний відбір на посаду менеджера та продюсера філії.

Загалом заявки на участь у конкурсному відборі подали 234 кандидати: 124 – на позиції продюсерів філій, 110 – на менеджерів. Прийом документів тривав із 8 до 21 листопада. Заявки від кандидатів на посади менеджера та продюсера Криворізької філії Суспільного приймалися до 27 листопада, оскільки відбір керівників для цього мовника стартував 14 листопада.

Співбесіди з кандидатами на посади продюсерів та менеджерів філій Суспільного розпочалися 27 листопада й тривали до 5 грудня. Правління ПАТ "НСТУ" обрало 12 менеджерів та 16 продюсерів. Загалом вакантних позицій було 22 для менеджерів та 23 для продюсерів. Із переможцями конкурсу підпишуть строкові трудові договори, які в подальшому можна буде продовжити.

Свою роботу на посадах менеджерів та продюсерів філій переможці конкурсу розпочнуть з понеділка, 11 грудня. І протягом наступного тижня члени правління ПАТ "НСТУ" та директори департаментів Центральної дирекції НСТУ відвідають регіональні філії, аби представити колективам нових керівників, та розповісти про подальший хід реформи.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення