У Житомирі відбудеться міжнародний семінар з іпотерапії

У Житомирі відбудеться міжнародний семінар з іпотерапії

19.04 14:07    
З 25 квітня до 1 травня у Житомирі проходитиме міжнародний семінар з іпотерапії. Розпочнеться захід 25 квітня об 11.00 год. у Житомирському медичному інституті.

Зі всієї України до Житомира приїдуть представники організацій та спеціалісти, які проводять реабілітації таким унікальним методом, як іпотерапія (лікування за допомогою коней). Також на семінар завітають представники з Австрії, Грузії, Молдови та Югославії.

Організаторами Міжнародного семінару є Міжнародна асоціація анімалотерапії та Центр професійної іпотреапії та оздоровчої верхової їзди «Берегиня Полісся».

Семінар буде проходить на базі Житомирського медичного інституту (теоретична частина семінару) та на базі Центру професійної іпотерапії та оздоровчої верхової їзди «Берегиня Полісся» (практична частина семінару).

Буде представлена авторська методика реабілітації дітей с затримкою мовного розвитку Марчук Олесі Олегівни – Українська школа іпотерапії.

Лектори семінару:
Мангушева Ольга - випускниця Університету Індіанополіс (США) з опитом професійної іпотерапії, фахівець з фізичної реабілітації, педагог, голова правління ГО «Українське товариство ерготерапевтів»(США).

UrsulfDietz - іппотерапевт, сертифікований старший експерт з іпотерапії з Німеччині, фізіотерапевт, тренер Бобат терапії, член Німецької асоціації іпотерапевтів (Австрія)

Марчук Олеся - іппотерапевт, фізреабілітолог, психолог, соціальний педагог, член міжнародної школи іпотерапії, директор центру іпотерапії «Берегиня Полісся» (Україна)

Запрошена представник Грузинської школи іпотерапії KhatunaSaganelidze- професор, Доктор медичних наук, віце-президент Грузинської Федерації Райтерапії, експерт з медичної ребілітації Міністерства Охорони здоров'я Грузії, Генеральний Директор іпоцентру "Раідмед", директор наукового проекту Державного Університету Іллі «Лікування, медична та соціальна реабілітація дітей з обмеженими можливостями з іпотерапії» (Грузія)

Чуприков Анатолій Павлович - заслужений діяч науки і техніки України, професор кафедри дитячої, соціальної та судової психіатрії НМАПО ім. Щупіка, директор Київського міського Центру «Психічне здоров'я дітей і підлітків". Науковий керівник дельфінотерапії в об'єднанні «Немо» (Україна)

Чорна Тетяна Володимірівна - доктор філософії в галузі психологи, медичний психолог, ігровий кінезітерапевт, Член асоціації фахівців з народної і нетрадиційної медицини України (Україна)

Тел. для довідок +38 067 365 09 32,+38 063 479 21 63.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:47
Депутат міськради з Чернігівщини постане перед судом за ...
Сьогодні 10:45
На Львівщині прикордонники поділились своїм досвідом зі ...
Сьогодні 10:36
Дніпропетровські рятувальники ліквідували пожежу, що ви ...
Сьогодні 10:15
СБУ затримала агентку фсб, яка наводила російські авіаб ...
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Сьогодні 12:05
СБУ затримала на Житомирщині ділків, які постачали до р ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення