Передай добро по колу

27.09 12:21    
Благодійному фонду «Надія Є», у сфері діяльності якого - пошук, навчання і подальший супровід обдарованих дітей Поліського регіону, виповнилося 5 років. А це означає, що десятки дітей з найвіддаленіших куточків області отримали оплески глядачів, виступаючи на великих сценах - обласного і всеукраїнського рівня.
З цей час Фондом реалізовано такі потужні мистецькі проекти, як обласний телевізійний конкурс-фестиваль «Зірочко, засвітись», у якому взяло участь за ці роки більше 5 тис. учнівської молоді, культурно-просвітницький проект «Крок до мрії», літературно-мистецький конкурс на здобуття премії Олени Пчілки. За проведенням цих масштабних заходів стоїть копітка робота у районах, найвіддаленіших селищах і містечках області з виявлення обдарованих дітей.
Передай добро по колу

Помітним явищем в культурному житті міста стало проведення Міжнаціонального свята-фестивалю «Житомирська вежа». Вперше за роки існування старої вежі її стіни при проведенні фестивалю прикрасив синьо-жовтий державний прапор. Вишукана пам'ятка архітектури, яка має нагадувати усім нам про одвічні цінності: патріотизм, любов до рідного міста, шанобливе ставлення до своїх животоків — історичних, духовних - стала символом фестивалю і його висотою, до якої маємо прагнути. Проведений цього року вп’яте, фестиваль продемонстрував багато дивовижних талантів. Це житомирські соловейки  учениця музичної школи №3 м. Житомира Софія Регутон, учень музичної школи №1 м. Житомира Микола Поплавський , учениця музичної школи та вихованка центру позашкільної творчості ім. О. Разумкова м. Бердичів Божена Вознюк, учень Попільнянської дитячої музичної школи Артем Фесько , учениця школи мистецтв м. Новоград-Волинський Наталка Мінгалєєва, учениця музичної школи №1 м. Житомира Анастасія Луговська, Порадували глядачів справжні майстри художнього слова вихованець Центру позашкільної творчості ім. О. Разумкова м. Бердичів Петро Петрук, учениця гімназії №23 м. Житомира Єлизавета Щукіна, учень гімназії №3  та музичної школи №3 м. Житомира Богдан Маркеєв.
Передай добро по колу

Співпрацює Фонд «Надія є» і з спеціалізованими школами-інтернатами, які беруть участь у всіх його проектах. Особлива увага приділяється міському дитячому реабілітаційному Центру «Сонячний дім».

«Одна з основних засад діяльності Фонду – принцип «Передай добро по колу», - кажуть засновники фонду Валентина Марчук та Надія Юшкевич. Вони висловлюють глибоку вдячність меценатам і благодійникам організації, владі міста і області, підтримка яких робить можливою серйозну, професійну роботу фонду з підтримки талановитої молоді рідного Полісся.
Передай добро по колу

Передай добро по колу

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 12:03
На Харківщині затримано інженерів-конструкторів, які хо ...
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення