Житомирянин став головним поліцейським Полтавщини

19.02 19:34    
Житомирянин став головним поліцейським Полтавщини

Поліцію Полтавщини очолив Іван Вигівський, який народився на Житомирщині. Нового керівника особовому складу Полтавщини 14 лютого, представив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Генерал поліції третього рангу побажав новому керівникові швидко увійти в курс справ та продовжити успішну реалізацію суспільно важливих проєктів. Зокрема такого, як «Поліцейський офіцер громади».

– Це не просто проєкт, це – загальнодержавна потреба, оскільки 27 мільйонів людей в Україні проживає у сільській місцевості. Громада має відчувати, що поліція поруч і завжди прийде на допомогу, – наголосив Ігор Клименко.

Екскерівник поліції області Андрій Замахін подякував колективу за співпрацю і побажав наступнику успіхів у втіленні пріоритетних завдань Національної поліції України.

Іван Вигівський подякував за довіру, надану міністром внутрішніх справ і головою Національної поліції, та озвучив намір докласти максимум зусиль для досягнення максимальної довіри населення.

Голова Національної поліції акцентував увагу присутніх, що довіра населення є визначальною в діяльності поліції. А рівень довіри залежить від таких факторів, як: правильна організація роботи кожної структурної ланки, належна взаємодія між правоохоронними органами, внутрішня комунікація, якість реагування на заяви і повідомлення громадян. А також розкриття злочинів, які найбільше турбують людей – незаконних заволодінь транспортними засобами, крадіжок майна з домоволодінь.

Головний поліцейський країни подякував керівникам суду, правоохоронних органів та голові Обласної державної адміністрації за співпрацю і підтримку.
У свою чергу Олег Синєгубов, голова Полтавської облдержадміністрації, висловив готовність до взаємодії з новим начальником поліції. Представник влади сказав:

– Хочу, щоб умови життя в області відповідали міжнародним стандартам, щоб Полтавщина була вільною від корупції, щоб люди відчували позитивні зміни реформ.

Ігор Клименко зазначив, що реформа продовжується і важливо, щоб кожний керівник відповідав займаній посаді, був завзятим та активно долучався до впровадження ініціатив, що повинні змінити країну на краще.

Довідка.
Вигівський Іван Михайлович народився на Житомирщині, 26 березня 1980 року.

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1999 році з посади слідчого Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ України.

Із 2015 по 2016 рік працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Із 2016 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області.

Із 14 лютого 2020 року призначений на посаду начальника ГУНП в Полтавській області.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 21:13
Вдарила батька сокирою по голові: на Могилів-Подільщині ...
Вчора 21:12
Вінницькі поліцейські встановлюють обставини автопригод ...
Вчора 21:09
На Полтавщині поліція встановлює обставини пожежі, внас ...
Вчора 21:08
На Полтавщині поліція вилучила понад 400 метрів браконь ...
Вчора 21:07
В Луцке поздравляли театралов
Вчора 20:56
У Колодяжному провели просвітницький захід в рамках Все ...
Вчора 20:48
У Польщі тривають переговори між аграрними відомствами ...
Вчора 20:46
Україна і Польща домовилися спільно шукати українські р ...
Вчора 20:44
Генпрокурор обговорив з Послом Канади поглиблення співп ...
Вчора 20:42
Свириденко: 1 млрд грн передбачено на підтримку розвитк ...
Вчора 19:26
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Ж ...
Вчора 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
27 березня 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
27 березня 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
27 березня 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення