Житомирські інспектори дорожнього руху розсмішили весь Хмельницький

Житомирські інспектори дорожнього руху розсмішили весь Хмельницький

08.05 13:59    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в відділу по зв’язкам з громадськістю УМВС України в Житомирській області, 5 травня в місті Хмельницькому відбулося свято веселих та кмітливих, яке проходило в рамках ХІІІ Всеукраїнського конкурсу КВК ЮІР. Слід зазначити, що це була друга зустріч команд-учасниць різних регіонів нашої держави. Попередня пройшла наприкінці квітня у Луганську. Цього ж разу юних веселунів та суворе журі гостинно зустрічав Хмельницький.

Саме у другий зональний конкурс, темою якого визначено лозунг «Від рідного порога – безпечна дорога!», потрапила й збірна команда Житомирської області, яку представляли юні інспектори руху, учні загальноосвітньої школи №16 м.Житомира. Команді нашої області пощастило випробовувати свої сили разом із командами з Вінницької, Київської обласної та міської, Чернігівської, Рівненської, Хмельницької областей.

Для команди КВК юних інспекторів руху Житомирщини це свято було бажаним і довгоочікуваним, адже команда почала готуватися до конкурсу заздалегідь – із середини лютого місяця. І дійсно, було над чим попрацювати: педагогам – над створенням сценічних образів, дітям – над їх втіленням у життя, а безпосередньо працівникам обласної Державтоінспекції – над забезпеченням надійної підтримки команди. А ще пошиття костюмів, щоденні виснажливі репетиції сценарію і, разом з тим, радість очікування веселого свята, де можна гідно показати себе. До речі, сценічні костюми команди житомирських юірівців – кольорів національного прапору – виявились одними з найяскравіших із представлених увазі глядачів і журі.

І от нарешті найочікуваніший і таких хвилюючий момент змагань настав: Повний зал глядачів і вболівальників, суворе журі під головуванням начальника відділу Департаменту ДАІ МВС України Ніни Хмелевської. У самому ж залі обласної філармонії, де відбувалося дійство, царювали бадьорий настрій та впевненість у перемозі кожної команди. Невдовзі коротке жеребкування визначило порядок виступів команд-учасниць. І змагання розпочались.

З неабияким запалом юірівці доводили глядачам і журі, що саме їхні команди є найвеселішими й найкмітливішими. В рамках своїх виступів учасники здивували присутніх підготовленими комедійними та розважально-навчальними відеокліпами, у яких використовувалися сюжети кіно- та мультиплікаційних фільмів, телепрограм і телепередач, власні відеозйомки тощо. Останнім визначальним для кожної з команд акордом став фінальний конкурс – музичні гумористичні номери домашнього завдання.

Раз за разом зал вибухав бурхливими аплодисментами, гучними вигуками та веселим запальним сміхом. Не втримувалося від щирих усмішок і суворе журі, кожен з членів якого відзначив виступи всіх команд. Проте змагання на те і звуться змаганнями, що в них є переможці. Голова суддівської команди Ніна Хмелевська оголосила трьох команд-переможниць, яких було визначено за одноголосним рішенням усіх членів журі. Відтак, першість виборола команда гостинних господарів – Хмельницької області. Срібло дісталось команді Київської області. А от бронзовими призерами стала команда Житомирщини!

Напевно, ні з чим не може зрівнятися смак перемоги, для досягнення якої стільки було вкладено сил, старань і прагнень. Виснаженими, але несказанно щасливими поверталися на Житомирщину команда-призерка.

– Ми дякуємо працівникам ДАІ за можливість відчути дітям і нам, педагогам, неабияке задоволення від участі, а тим більше в переможній участі, в змаганнях міжрегіонального рівня, - ділиться враженнями заступник директора з виховної роботи ЗОШ №16 Алла Виговська. - Це дійсно гарне і корисне дійство, що має як виховний, так і розважально-навчальний вплив на молодь. І ще хотілося б окрему подяку висловити керівникам ВАТ «Житомирського маслозаводу» Петру Володимировичу Рудю та Житомирської обласної спілки автомобілістів України Ігорю Людвіговичу Вензовському, які неабияк підтримали нашу команду. Дякуємо вам за небайдужість до виховання та поширення культурно-правових цінностей серед юні.

Управління ДАІ УМВС України в Житомирській області приєднується до найщиріших привітань. Любі юні друзі, подальших вам успіхів, творчих звершень та перемог у майбутньому!

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 11:02
На Запоріжжі викрили злочинне угруповання працівників з ...
Сьогодні 10:59
Стягнуто майже мільярд гривень активів експрезидента АТ ...
Сьогодні 10:59
Ювенальні прокурори поділилися досвідом впровадження мо ...
Сьогодні 10:57
У Тернополі в пасажирському транспорті травмувалася жін ...
Сьогодні 10:53
На хабарі у понад 21 тис дол викрито посадовицю інститу ...
Сьогодні 10:58
Данія стала першою країною, яка за свій кошт закупить у ...
Сьогодні 10:56
Японія, ЄС та UNDP передали Україні обладнання для упра ...
Сьогодні 10:54
Міжнародна робоча група щодо екологічних наслідків війн ...
Сьогодні 10:52
Галущенко про нарощування потужностей ВДЕ: це не тільки ...
Сьогодні 10:50
Свириденко: Німецький бізнес зацікавлений збільшувати і ...
16 квітня 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення