На Житомирщині сталося 4 ДТП, в яких постраждали люди

На Житомирщині сталося 4 ДТП, в яких постраждали люди

12.06 19:23    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в відділу по зв’язкам з громадськістю УМВС України в Житомирській області, 706 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 39 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 193 адміністративних протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 62 тисячі гривень. Загалом же стягнено більше 36 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

Зафіксовано 4 дорожньо-транспортних пригоди, в яких четверо людей постраждали.

Близько 6 години ранку 11 червня на а/д Бердичів – Хмільник в с. Райгородок Бердичівського району автомобіль «Чері-Амулет», водій якого не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя та перекинувся.

Внаслідок ДТП пасажирка авто, 20-річна бердичівлянка, отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ключиці та була доставлена до лікарні. Горе-водій автомобіля з місця пригоди зник. Працівниками Державтоінспекції його особу встановлено. Ним виявився 25-річний мешканець м. Бердичева. Що стало причиною ДТП та чому молодий чоловік зник з місця пригоди, залишивши постраждалу пасажирку свого авто в небезпеці, наразі з’ясовують правоохоронці.

Близько півночі на а/д Житомир – М.Подільський в с. Пряжів Житомирського району водій автомобіля «Фольксваген», 45-річний мешканець с. Сінгури, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, звідки з’їхав у лівий кювет та здійснив наїзд на дерево.

Із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та іншими тілесними ушкодженнями водія було госпіталізовано.

О 23 годині поблизу с. Пряжів Житомирського району водій мотоцикла, рухаючись в напрямку міста Житомира, здійснив наїзд на 53-річного велосипедиста, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок цієї ДТП велосипедист був доставлений до реанімаційного відділення лікарні. працівники ДАІ вживають заходів щодо встановлення особи винуватця ДТП та його місцезнаходження.

Шановні громадяни! Працівники Державтоінспекції попереджають: керуючи автомобілем, будьте обачними та обережними. Перед тим, як виконувати будь-який маневр, переконайтеся, що він буде безпечним для вас та оточуючих вас людей.

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ – Чоп, 158 км, 129 км, 78 км, а/д Житомир – Сквира, 8 км.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 00:18
Львів отримав 10 нових трамваїв за підтримки Європейськ ...
Сьогодні 00:10
Тарас Висоцький: Українські аграрії потребують підтримк ...
Сьогодні 00:09
Слідчі Тернополя затримали продавця наркотиків й оголос ...
Сьогодні 00:06
На Львівщині судитимуть колишнього сільського голову, о ...
Сьогодні 00:02
На Київщині правоохоронці скерували до суду обвинувальн ...
Сьогодні 00:09
Європейська Комісія схвалила План для Ukraine Facility
Сьогодні 00:07
Верещук взяла участь у засіданні Політичного комітету Р ...
Сьогодні 00:05
Університетські лікарні двох медзакладів вищої освіти з ...
Сьогодні 00:03
Рахівчанин намагався переправити через кордон 35-річног ...
Сьогодні 00:01
У Мінінфраструктури обговорили відновлення енергосистем ...
Вчора 15:58
Трагедія у Житомирі: Під час вивантаження відходів у ку ...
15 квітня 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
15 квітня 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
15 квітня 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
15 квітня 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення