Житомирські журналісти перемогли у першому обласному конкурсі

Житомирські журналісти перемогли у першому обласному конкурсі

25.06 08:07    
Ціла армія на службі держави в нашій області - 9 тисяч. При цьому 3 із 4 держслужбовців - жінки.

Вчора усі вони відзначали своє професійне свято. По-скромному - без драмтеатру і концерту. В країні криза. Проте, як годиться, із квітами, грамотами та конвертами.

Разом із кращими держслужбовцями святкували і журналісти, які перемогли у першому обласному конкурсі на краще висвітлення діяльності державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

Відкрив зібрання голова облдержадміністрації Юрій Забела. З вітальним словом виступили голова обласної ради Віталій Француз та начальник управління державної служби Анатолій Войналович. Говорили про відповідальність служби державі, її престиж, про підвищення іміджу державних службовців та посадовців місцевого самоврядування.

Очільники області привітали колег зі святом.

Двом десяткам кращих державних службовців області вручили Почесні грамоти обласної державної адміністрації, грамоти обласної ради.

Чотири переможці та десять лауреатів ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" відзначені Дипломами організаційного комітету.

Нагородили дипломами та цінними подарунками і переможців першого обласного конкурсу серед ЗМІ "Наше призначення – служіння народу".

Його переможцями стали:

- творча група Житомирської обласної державної телерадіокомпанії у складі редактора Костянтина Головчанського і оператора Максима Возного за теленарис про діяльність Поліського сільського голови Коростенського району Андрія Степанчука;

- головний редактор комунального підприємства "Коростишівське радіо" Анатолій Борецький за радіонарис про діяльність Стрижівського сільського голови Коростишівського району Володимира Бісика;

- творча група Житомирського обласного радіо у складі старшого редактора Тетяни Борецької і власного кореспондента обласного радіо в Чуднівському районі Людмили Семенюк за радіонарис про діяльність Карповецького сільського голови Чуднівського району Сергія Мельника;

- головний редактор міськрайонної газети "Земля Бердичівська" Володимир Кравченко за публікацію "Двадцять років мером Бердичева" про славетного земляка Житомирщини Валер’яна Демиденка;

- журналіст районної громадсько-політичної газети "Ружинська земля" Людмила Будко за публікацію "Мовчанівка моя – наче пісня, дивовижна, красива, квітуча..." про діяльність Мовчанівського сільського голови Ружинського району Галини Козіцької;

- журналіст Житомирської обласної медичної газети "Пульс" Вікторія Паламарчук за публікацію "Я просто виконую свою роботу" про діяльність заступника начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації, начальника відділу державної служби, кадрової та оборонно-мобілізаційної роботи управління, заслуженого лікаря України Олександра Торбаса.


Організатори конкурсу серед ЗМІ висловили впевненість, що він щороку розширюватиме коло представників мас-медіа, які щиро і неупереджено висвітлюватимуть діяльність працівників органів влади.

RuporZT


Коментарів: 1 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: ТРК Житомир
Коментар
Кошкин - 25 червня 2009 08:36   
Пректастно!
кино онлайн
Україна Цікавинка Скандали
Сьогодні 15:11
900 дол хабара: затримано посадовця Київського ТЦК та С ...
Сьогодні 14:38
СБУ затримала рецидивістку, яка ввозила в Україну преку ...
Сьогодні 12:13
Сапери Чернігівщини вилучили 26 вибухонебезпечних предм ...
Сьогодні 12:11
«Кріт» російської розвідки під виглядом капелана намага ...
Сьогодні 12:08
Рятувальники ліквідували наслідки обстрілу в Покровсько ...
Сьогодні 11:59
Створення безбарʼєрного простору в Україні: визнач ...
Сьогодні 11:42
У Запорізькій обласній клінічній лікарні функціонує нов ...
Сьогодні 11:40
Двоє поранених внаслідок ворожої атаки м. Нікополь – ро ...
Сьогодні 11:38
На території Чорнобильського заповідника злочинці орган ...
Сьогодні 11:36
Здійснював розвідувальну діяльність за завданнями фсб р ...
Сьогодні 00:35
Молодики з Київщини та Житомирщини на замовлення спалюв ...
Вчора 16:52
На Житомирщині подружжя вбило знайомого
Вчора 12:03
У Житомирі наркодилери влаштували міні-лабораторію у су ...
Вчора 10:51
Злочинне угруповання, яке «варило» синтетичні наркотики ...
Вчора 10:47
Ранкова стрілянина у Житомирі: Поруч з багатоповерхівко ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення