На Житомирщині у 4 ДТП загинула 1 людина і травмовано ще 4

На Житомирщині у 4 ДТП загинула 1 людина і травмовано ще 4

06.07 19:44    
Як повідомили Інтернет-порталу Рупор Житомира в відділу по зв’язкам з громадськістю УМВС України в Житомирській області, понад 1400 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулих вихідних. Затримано 98 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 476 адміністративних протоколів на водіїв за перевищення швидкісних режимів. Судами на порушників накладено штрафів на загальну суму понад 115 тисяч гривень. Загалом же стягнено більше 25 тисяч гривень накладених раніше штрафів.

Зафіксовано 4 дорожньо-транспортних пригоди, у яких 1 людина загинула, ще 4 зазнали тілесних ушкоджень різного ступеню тяжкості.

Близько 18 години 4 липня поблизу с. Тичків Народицького району водій автомобіля «Рено», 29-річний киянин, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і з’їхав з проїзної частини в кювет, де скоїв наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій та 28-річна пасажирка автомобіля з отриманими тілесними ушкодженнями були госпіталізовані.

О 4 годині ранку 5 липня в м. Радомишлі водій автомобіля «Деу Ланос», 38-річний місцевий житель, здійснив наїзд на 28-річного пішохода, який, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, раптово вибіг на проїзну частину. Пішохід зазнав тілесних ушкоджень, з якими й потрапив до лікарні.

На узбіччі автодороги Житомир – Могилів-Подільський у Бердичівському районі було виявлено труп 40-річного бердичівлянина. Характер тілесних ушкоджень на тілі потерпілого вказував на те, що вони могли бути отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Під час перевірки даного факту працівниками Державтоінспекції було встановлено, що на потерпілого, який рухався проїжджою частиною на велосипеді, дійсно скоїв наїзд автомобіль, водій якого з місця пригоди зник, залишивши людину в безпорадному стані.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронцями було встановлено, що дорожньо-транспортну пригоду скоїв раніше двічі судимий водій автомобіля «АЗЛК», 49-річний мешканець с. Хажин Бердичівського району, якого наразі затримано. Розпочато слідство.

Шановні громадяни! Керуючи автомобілем, будьте уважними та обачними. Пам’ятайте, що окрім вас, такими ж повноцінними учасниками дорожнього руху є водії мототранспорту, гужових повозок, велосипедисти та пішоходи. А тому завжди неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху і будьте взаємоввічливими. Якщо пригода таки трапилася, у першу чергу подбайте про надання першої медичної допомоги потерпілим. Не забувайте про невідворотність покарання, адже відповідальність за скоєне лише посилюється, якщо ви зникли з місця пригоди та залишили потерпілих у безпорадному стані.

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ – Чоп, 156 км, 129 км, 78 км, а/д Житомир – Сквира, 10 км.

RuporZT


Коментарів: 0 Додати коментар Роздрукувати За матеріалами: Рупор Житомира
Україна Цікавинка Скандали
Вчора 23:40
Слідчі оголосили про підозру водієві, який вчинив масшт ...
Вчора 23:37
Повідомлено про підозру водієві, який на пішохідному пе ...
Вчора 23:35
У Києві поліцейські встановлюють обставини ДТП, в якій ...
Вчора 23:31
На пожежі в Ужгороді травмувалось двоє людей
Вчора 23:27
У Києві підрядник розчистив озеро у Деснянському районі ...
Вчора 23:36
Єврокомісія схвалила План України, що відкриває шлях до ...
Вчора 23:34
Галущенко: Маємо консолідуватися, щоб пройти наступну з ...
Вчора 23:32
У першому кварталі буковинському підприємництву відшкод ...
Вчора 23:30
ДРБ завершило розслідування провадження щодо незаконног ...
Вчора 23:28
Дунайське пароплавство завершило 2023 рік з рекордним п ...
Вчора 17:28
Прокуратура Житомирщини: арештований товар на майже 800 ...
Вчора 14:32
ДБР затримало керівника заповідника з Житомирщини
Вчора 13:32
«Відзначив» свій 17-й день народження жорстоким вбивств ...
Вчора 10:03
У Житомирі працівниця ліцею привласнила техніки на майж ...
12 квітня 16:59
У Житомирі чоловік намагався викрасти декоративні дерев ...
Погода
Опитування
Чи задоволені Ви центральним опаленням у квартирі?
Так, повністю
Так, але хотілось би і краще
Ні
В мене інший вид опалення